• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja kochana 146 1,4TS

KKrzysztof

Nowy
Auto
Mercedes CLK W208
Witam moja alfa byłą kupiona w polskim salonie za astronomiczną kwotę w 1999 roku. Kilka lat temu został w niej zamieniony silnik na nowy. Własciciel starszy Pan który jeździł tym samochodem postanowił wstawić do ALFY klimatyzację. Więc teraz mam autko z elektryka i klimą. Mam teaz alu na zimę i lato.

Uwielbiam ja. Zawsze jak wsiadam za kółko gęba mi się nie zamyka. Gdyby nie uszy śmiałbym się wkoło głowy z radości ze ja mam.

Wsyt sie przyznać ze sie zastanwiałem nad lanosem :)

A teraz to bojowo mnie nastawia jak ktoś źle na alfe mówi. Bo czasami ktoś tam coś powie ża awaryjna itp. Ale co tam potem ja wsiadam do pięknej alfy włączam klime i patyrze na tego gościa z hondy wszystko otwarte a nie ma czym oddychać i siedzi jak by na ziemi :DDD

Nowe zdjęcia wysyłam bo on lakiernika po polerce odebrałem jakiś czas temu a teraz dopier mi sie zdjęcia pojawiły w kompie.

Ładny kolor taki jak mojej :)

No Panie... wyrywa z butów :)

Mam rownież 146 z 1999 r zakupioną z FAP ale niestety nikt nie zamontował do niej klimy. :( Mam słabość do takiego koloru jak u Ciebie i uważam ze 146 prezentuje sie w nim rewelacyjnie :mrgreen:

Lanosa chciales kupic? to dziadostwo na kołach? Jak ludzie potrafią błądzić :twisted:
Na szczescie zbłąkane owce u nas znajdują rozgrzeszenie :P

Niech cuore sportivo Cie prowadzi :mrgreen:

FRED

Amortyzatory
Powrót