[Giulietta] Moja Giulietta QV Bianco - 240konne cudo :)

• Autor wątku Autor wątku nvi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zazdrość jest grzechem... ale tak grzeszyć to bym chciał.... :D
Gratuluje pięknego auta i odwagi oraz zdecydowania... ale tak jest w miłości...
Następną Alfę chciałbym Julkę ... i to taką ....!!!!
Zadowolenia i szerokości życzę....

Zazdrość jest grzechem... ale tak grzeszyć to bym chciał.... :D
Gratuluje pięknego auta i odwagi oraz zdecydowania... ale tak jest w miłości...
Następną Alfę chciałbym Julkę ... i to taką ....!!!!
Zadowolenia i szerokości życzę....

:victory: thx :victory:
:D

gratulację

Wspaniała wersja, pewnie jedna z niewielu nowych QV-ek w PL. Dużo bardziej podoba mi się niż wersja przed liftem, szkoda tylko że nie można w teraz wybrać manualnej skrzyni biegów. Jak lubisz automat to będziesz na pewno zadowolony. Podobno w nowej wersji poprawili dźwięk wydechu - możesz to potwierdzić :)?
Odnośnie wcześniejszych postów właścicieli 159-tek - dziwi mnie, jak ktoś kto ma diesla w kombi myśli że ma ciekawszą Alfę niż ten, co ma hot-hatcha w mocnej benzynie. Radość z jazdy jest zdecydowanie po stronie Giulietty :)

Wspaniała wersja, pewnie jedna z niewielu nowych QV-ek w PL. Dużo bardziej podoba mi się niż wersja przed liftem, szkoda tylko że nie można w teraz wybrać manualnej skrzyni biegów. Jak lubisz automat to będziesz na pewno zadowolony. Podobno w nowej wersji poprawili dźwięk wydechu - możesz to potwierdzić :)?
Odnośnie wcześniejszych postów właścicieli 159-tek - dziwi mnie, jak ktoś kto ma diesla w kombi myśli że ma ciekawszą Alfę niż ten, co ma hot-hatcha w mocnej benzynie. Radość z jazdy jest zdecydowanie po stronie Giulietty :)

przy tej mocy to nawet lepiej ze nie ma manuala bo pewnie łatwiej zajechać skrzynie (mby);D a TCT pracuje genialnie trzeba to przyznać. ma lekkie "ale" na niskim biegu 2-3 ze chce szybko dojść do 3-4 wiec wywala obrotami ale to może któryś soft w serwisie zmieni albo tak ma być pożyjemy zobaczymy :)

a co do wydechu - szczerze. ciężko powiedzieć ;D nie mam zielonego pojęcia jak julka brzmi jak przejeżdża obok, bo siedzę w środku, a w środku wydobywa się wspaniały - mily dla ucha pomruk z okolicy nóg wiec to raczej nie wydech a dźwięk motoru . wydech jest cywilizowany tak mi sie wydaje, ale musiałbym go nagrać outside żeby mieć pewność bo szczerze nie wiem :) wiem ze w środku brzmi jak wokalista rocka po 30 latach w branży i wielu hektolitrach szkockiej ;D deep deep sound :) mruczy aż się chce kręcić! :)

a co do właścicieli 159, 159 jest pięknym autem z agresywnym wyglądem ale klekot diesla(to co mam w mojej 147) zabija charakter ;D

Ciekawa wersja, prezentuje się bdb. Fotele genialnie wyglądają prawie jak w GTA :o

Całkiem fajnie buczy :) Jak się trochę wydech wypali będzie jeszcze lepiej.

dlaczego jej tak mrygaja lampy przy starcie?Ładna Julka chociaz tyle kasy bym chyba nie wydal. P.S odnosnie czerwonych skor mialem tak samo:D. Pozdrawiam

dlaczego jej tak mrygaja lampy przy starcie?Ładna Julka chociaz tyle kasy bym chyba nie wydal. P.S odnosnie czerwonych skor mialem tak samo:D. Pozdrawiam

TO LEDY :p
przy nagrywaniu filmiku w 27/30 hz / fps ledy swiecą pulsacyjnie a kamera robi 30 klatek tylko na sek i wylapuje momenty kiedy led nei swieci stad ten efekt. i tylko na filmikach :) obczaj wiele filmow z autami z ledowymi swiatlami przod/tyl sobie mryga ;D oko widzi to normlanie kamera juz nie :)

Ostatnia edycja:
Poprzedniczka Julki już gotowa na wiosnę! Posprzątana umyte i letnie gumy z felgami <3 Giulietta czeka na swoja kolej do jutra! Can't wait! :)

Załączniki

• IMG_3177.jpg
    IMG_3177.jpg
    101.7 KB · Wyświetleń: 83
  • FullSizeRender_1.jpg
    FullSizeRender_1.jpg
    130.3 KB · Wyświetleń: 85
  • FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    141.5 KB · Wyświetleń: 84
dziś Julka doczekała się wymiany Felg i gum na letnie :)
imo prezentuje się obłędnie!

Załączniki

• Giulietta_Alu2.jpg
    Giulietta_Alu2.jpg
    142.4 KB · Wyświetleń: 137
  • Giulietta_Alu3.jpg
    Giulietta_Alu3.jpg
    134.2 KB · Wyświetleń: 134
  • Giulietta_Alu4.jpg
    Giulietta_Alu4.jpg
    69.3 KB · Wyświetleń: 133
  • Giulietta_Alu5.jpg
    Giulietta_Alu5.jpg
    156.8 KB · Wyświetleń: 129
Kozak te czarne felgi... ja mam "standardowe" 18stki, które też już niedługo założę :)

szare też fajne :)
unikatowy ksztalt maja te felgi Alf i to sie w nich najbardizej podoba :) nie wszedzie piecio ramienne gwiazdy w roznych wariacjach, tu z kilomtera widac Alfa Romeo ;D

Amortyzatory
Powrót