• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

moja czarna i piękna

klag3

Nowy
Auto
156 1,9 jtd 2002r,gt 1,9 jtd 2007r,brera 2,4 jtd 2007 Giulia 2.2 180 km
czarna bella
czarne felgi
czarne szyby
iczerwone skóry
spełnione mażenie

bylaby bardzo fajna gdyby nie tez dziwny przedni zderzak i niezbyt ciekawy wzor felg, przydalyby sie w innym kolorze, zeby troszke urozmaicic ta czern, bo tak wygladaja prawie jak stalowki z daleka :P
pozatym reszta OK :)

witam
każdy ma swoją wizje piękna
to się nazywa wolna wola
pozdrawiam

felgi są w pytke !! Mnie ciekawi jak wygląda takie malowanie i ile koszuje ;)

czarny style, jak najbardziej popieram

najlepszy poleczenio to czarny samochod, czarne felgi z czerwonym rantem i zaciski na czerwono!

ogolnie fajnie to wyglada u ciebie, ale zderzak to kosztuje chyba cos w okolicach 8 paczek, to bym w ogole sie nie zastanawial i kupil bym od GTA i to by bylo dopiero piekne...

Super. Fajnie zrobiona 156, z jednym tylko wyjątkiem: felgi w kolorze srebrnym, antracytowym, ewentualnie polerowane. Jakoś inny kolor nigdy mi nie pasował ;)
Natomiast najbardziej podobają mi się reflektory.
Pozdrawiam.
- Rafał

Alfy z relingami na dachu to jeszcze nie widziałam...
fajna ta twoja czarnulka, tak trzymaj.

wszystko ladne ale znowu czarne felgi ktore gubia sie w zarysie autka...wybacz ale wyglada to jak kółka od taczek...no ale kazdy ma jakies swoje wyobrazenie piekna i nic mi do tego...ogolnie ladne i zadbane autko,gratuluje :D

Bardzo ładna - ale jak już były komentarze coś nie tak jest z felgami - może cal większe? :)

Naprawde ladna.... trzeba pogratulowac wyboru. Czerwona skora i czarne nadwozie. Super!!!!!. Jedyne co bym zmienil to felgi. Wzor jest nawet fajny...ale wydaje mi sie ze sa troszke za male. Jeden rozmiar do góry i profilek zdecydowanie nizszy.
Pozdrawiam...!!!!

felgi

felgi na zdięciach mają rozmiar 17 cali opony to 225/45/17

Gratuluję jest piękna z drobnym wyjątkiem :) ale to już pisano nie będę się powtarzać :) Pozdrawiam :D

Amortyzatory
Powrót