• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja bella :)

• Autor wątku Autor wątku Khalad
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Khalad

Guest
Mam nadzieję ze fotki dobrze wstawie :)
5ca0bc9e8ff8aef1.html
my.php
niunia.jpg

wntrze.jpg

mojeniunie.jpg

troszke historii :) alfa 156 2.5V6 2000r. kupiona całkowicie seryjnie na 15" kółkach alfy. obecnie po wymianie płynów, rozrzadu, filtrów, wachaczy, wsadzone nowe laczki i spręzynki eibacha -30mm. dodana oslona silnika ( kurde strasznie nisko wisi teraz) , i nowy panel srodkowy (stary był zniszczony)
Plany: wymiana rolek paska wielorowkowego (chałasuje) , doprowadzenie do stanu idealnego!!! :) , jakies fajne audio, wydech i dolot + jakies strojenie jak kasa pozwoli. nowe progi i zderzaczek od GTA. razem powinno dac to przyzwoity efekt i zapewnic frajde na dłuzszy czas:dance3:

PS. ta mała blondyneczka to moja żonka:D jest zazdrosna o alfe ale tez lubi sie polansować:)

Ostatnia edycja:
Piekna bella widze ze kolega na Słonecznym stoku mieszka nie daleko ojciec ma garaż szerokiej drogi zycze i zadowolenia z Alfuni:)
Zapraszam na jutrzejszy spocik ( czytaj 7.04.09 ) o godzinie 17:00 na parkingu Przy Kośćiele na Wysokim Stoczku
Pozdrawiam

Rzeczywiście garaz mam na słoneczku :) szkoda że tak późno o tym spocie mówisz bo podrzucalem już temat spotu 2 x i nie było odzewu. jestem na wyjeździe i wracam w środe ale chetnie pokaze sie na kazdym spotkaniu. Prosze tylko o info najlepiej na gg 8016690
Darek

Darku zapisalem Twoje gg wiec nastepnego spotu mam nadzieje ze nie przegapisz apropo pisalem na temat wczesniejszych spotow w Białym i już ich troszke było może nie doczytales mam nadzieje ze niedlugo zawitasz na nasz skromy choc coraz nas wiecej w Bialym
Pozdrawiam

wow, super sie prezentuje na tych felach i obnizonym zawieszeniu:D i te serducho!!! tylko pozazdroscic...

p.s.
moja dziewczyna tez jest zazdrosna;)

No to własnie serducho było podstawą przy kupnie. Wiem ze przepłaciłem ale wydałem 1200zł na same wizyty w serwisach AR z autami które brałem pod uwage a nie wiem ile na jezdzenie po polsce bo z białego w okolice katowic czy wrocka to smigałem kilka razy:( wiec postanowiłem kupic autko które nie cieknie za mocno i nie wyglada jakby stado świń walczyło w srodku. wole wydać kase na doprowadzenie autka do stanu pierwotnego niz dalej jeździć.

---------- Post dodany o godzinie 21:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:21 ----------

jeszcze pare fotek
autko.jpg

autko2.jpg

ładna alfa :) felgi odpowiednie ja bym tylko tą listwe progową zdjął jakoś nie w moim guście ale ważne że tobie sie podoba

Czyściutka, błyszcząca, pachnąca (pewnie), w super kolorku - aż miło popatrzeć, aż trudno oderwać się z powrotem do roboty ;) Gratulacje!

Pozdrawia się!
vicio :)

Ładna, nie "zmandziarowana", jak założysz pakiet od GTA jak pisałeś to naprawdę będzie kozak.

sliczna jest tylko ten spojler mi nie podchodzi...
Mamy chyba takie same kolory :)

Witam. Super wygląd, zwłaszcza podpasowały mi progi co do tylniego spoilera to przeciwny jestem parapetom. pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót