Moja AR

• Autor wątku Autor wątku wisiol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wisiol

Guest
Chciałbym się podzielić widokiem mojej Belli

Widze że zainteresowanie raczej nikłe. Może chociaż jakieś słowa krytyki :lol:

Jak na mój gust całkiem ładna Alfa, fajne progi :)
Poczekaj trochę, jest długi weekend :wink:

Bardzo ładna Alfa podoba mi sie kolor za to troszke dziwnie patrze na silnik ;//

DaniioDTB napisał:
Bardzo ładna Alfa podoba mi sie kolor za to troszke dziwnie patrze na silnik ;//

Z chęcią wybrałbym inny silnik ale mam dość daleko do pracy więc ekonomia też odegrała tu dużą rolę

Ekonomia ekonomią ale parzymy na to inaczej wolał kupic alfe w dislu niż tico z gazem i za to ceni się takich ludzi :) bardzo ładne auto pogratulować :)

Sam przyciemniałeś tylne światła czy taka już kupiłeś> Ciekawy efekt wyszedł. Co do progów to mam dość mieszane uczucia.

O widzę że nawet sobie zainstalowałeś czujnik cofania. Sprawdza się ?

Właściwie kupiłem go tak jak go widac na fotce. Jeszce nic w nim nie przerabiałem. Chciałbym tylko polakierować klamki na kolor nadwozia.

Co do czujnika cofania. Miodzio. Tym bardziej że widok do tyłu w tej AR nie rozpieszcza.
Raz pod supermarketem to nawet mi skórę (właściwie to lakier) uratował bo ktoś pchnął koszyk sklepowy na drogę i jak cofałem to za dziada go nie było widać. Byłaby niezła rysa na zdeżaku a tak obyło się bez strat.

no to spoko dobrze dbasz o swoja alfunie ze dwa razy w miesiacu fundujesz jej posilek do syta czyli pelen zbiornik paliwa, u mnie niestety zwykle wskazowka waha sie w obrebie 1/4 zbiornika:/ no coz kiedys ja zaleje do pelna:)

DaniioDTB napisał:
no to spoko dobrze dbasz o swoja alfunie ze dwa razy w miesiacu fundujesz jej posilek do syta czyli pelen zbiornik paliwa, u mnie niestety zwykle wskazowka waha sie w obrebie 1/4 zbiornika:/ no coz kiedys ja zaleje do pelna:)

To nie tylko dbałość ale również konieczność, bo mam niestety dość daleko do pracy :P

Bardzo ładna Fufunia :) Mamy podobną, czarną, więc chwalimy jak swoją :D

Kate & FRED

Amortyzatory
Powrót