moja alfunia 156 1,8 ts

jak moglaby mi sie nie podobac jak mam taka sama!!! sliczna drapiezna czarna pantera...mrrr, gratuluje slicznej dziewczynki...niech wam sie dobrze wiedzie :mrgreen:

sliczna drapiezna czarna pantera...mrrr
a tu zonk grafitowa pantera :) / mam napisane na naklejce w tylniej klapie blue cosmo metalic a i jedna duża różnica ja 1,8 Ty v6 ... niepogadam......

alez ja daltonistka jestem...to nic na fotkach wyglada na czarna...ale od wczoraj mam zaburzona percepcje i kolorkow nie widze...ale i tak jest piekna diablica...a ze moja V6 taka mi sie trafila,ale pelnej mocy nie wykorzystuje,zostawiam to mojej drugiej połowie, ja za mloda kierowniczka jestem...co nie znaczy ze mam pietra... <skacze2> :mrgreen:

ze moja V6 taka mi sie trafila
mówisz ze ci sie 2 połowa trafila z v6 ? :):):).
Wsumie jak sie nie jest pewnym swoich umiejetnosci to nie ma co ryzykować ale zawsze jakis wiekszy placyk mozna odwiedzic

nie nie,ja mam V6 a moj facet ma 164, ja moja belle znalazlam w komisie jak stala samotnie obok 146 i masy fiatow...coz mialam robic...dzien nastepny po godzinach w strugach deszczu,ladowalismy ja na lawete...nie moglam jej tam zostawic...teraz to moja najwieksza pociecha...oprocz mojego chlopaka...aha a ze nieskladnie pisze to wynik mojego przemeczenia... :wink: a prawko mam od roku, jezdzic sie nie boje,belli tez sie nie boje,ale obawiam sie czasem innych kierowcow. jeden taki palant juz mi zderzak zdazyl przerysowac!

Fajna Bella,tylko ładne aluski aż się prosi założyć.To jej doda jeszcze uroku. :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót