Moja Alfka i jej tylnia szyba

• Autor wątku Autor wątku Kamil_155
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kamil_155

Guest
Zrobione Sitodrukiem :) tak jak np reklamy na autobusach :)
mi tam sie podoba i na zywo naprawde fajnie wyglada :)

http://img358.imageshack.us/my.php?image=zdjcie020gh1.jpg

http://img352.imageshack.us/my.php?image=zdjcie021gv9.jpg

Dalej linki bo automatycznie cos mi sie nie chce wlaczyc :(

my.php

my.php

Kamil no niezle niezle zaszalałes nie ma co!! :wink: Można powiedziec ze możesz robić teraz za nasz forumowy demo car :lol: hehe
Ile Cię to kosztowalo?!

ja tez tak chce !!!
gdzie takie cóś mozna zrobic - !!!!!!!!!
ja chce- rewelka dawaj namiar!!!

Dziekuje za mile slowka :)
Takie rzeczy robi miedzyinnymi no moj kolega z kolobrzegu :), pracuje w firmie ktora wykonuje takie folie a on w corelu albo robi nowe projekty albo szlifuje:) te ktore sie mu podsyla, mnie skasowal 60 zl za folie plus 20 zl robota :) ale tak na ogol gdzie około 100 zl pewnie taka zabawa kosztuje, w wiekszym kazdym miescie takie cos pewnie robia :) trza po prostu pytac sie o SITODRUKI :)

hehe :) no jego samochod ;) to lazi po dachu :) kolejny prawdziwi alfista ;) widac ze naprawde koty lubia alfy :)

Nono Kamil...zaskoczyłeś mnie. Jestem pod wrażeniem. Musimy sie jakos spotkac, bo chce to obejrzec na żywo ;)

Tak sie zastanawiałem czy nie bedzie problemów przy robieniu badań technicznych. Według przepisów nie powinno byc na szybie przedniej ani na tylnej żadnych naklejek które zasłaniają widoczność kierowcy i rozpraszają innych kierowców.

Hmmm ale to nie zaslania wydocznosci kierowcy :), pozatym chyba jak by bylo nie legalne to nasza koszalinska siec taksowek :) RADMOR ktora reklamuje w ten sam sposob Broka :) by nie miala tego :) a to jest dokladnie ta sama zasada, jak np firmowe auta cale obklejone :) wiec to jest legal :)
A co do spotkania jestem pod tel ;) caly czas jak cos :)

Wyszło bardzo fajnie :) ale sitodrukiem to raczej nie bylo zrobione :) solventem predzej :) mam z tym do czynienia na codzien w pracy :) na folii one way vision?? chinskiej czy avery?
Takie oklejanie jest w 100% legalne
gdyby ktos chciał zobaczyc reklamy na pojazdach w wielkim formacie www.mediamiejskie.pl :)

Nie bierz tego osobiście, ale ta nalepa wydaje mi się trochę obciachowa.
pzdr.

A tak dokladniej to jak z bliska wyglada ta folia??
Jest jakby podziurkowana czy jednolita??
Bo sa chyba 2 rodzale wiec moze 2 rozne techniki, sam nie wiem.
Bo taka dziurkowana to chyba nie wyglada fajnie od srodka co.
Podziel sie wiecej wrazeniami

miirage jak tylko dorwe znajomego co to robil wszystko ci napisze :)
Alfista :) dziekuje za mile slowka :P ale jak wyzej krytyka tez potrzebna ;) bo jak by to bylo jak by sie kazdemu podobalo ;)

Jest to fajne ale u kogos:D..Samemu w swoim carze bym nie nalepiał nic takiego

...ale te kociska lubią Alfy. Ja mam co rano ślady po kocich spacerkach na obu Alfikach. ;//

Bajerna nalepa :mrgreen:

Na masce...? Czasem zawitają i pod maskę i kumpel jednego "zmielił"
tak sie kocur chciał dogrzać, że się w pasek wkręcił...

Amortyzatory
Powrót