• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja Alfa Romeo Spider 1.6 3-seria

• Autor wątku Autor wątku krzychuk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krzychuk

Guest
"Babcia" Alfa z 1989 roku po odbudowie i doprowadzeniu do stanu używalności. Przeszla kompleksowa odnowę, wymianę wnętrza, poszycia dachu, lakieru i mechnicznych detali

...i to jest dopiero klasyk :twisted: :twisted:
Nawet w reklamach gra ten model do dzis :D :D

To jest najpiękniejsze powrócić do początkowych modeli alfy i tak je odrestaurować :mrgreen: Gratulacje i życzę frajdy z jazdy takim cudeńkiem!

Piękny klasyk. :D Muszę podjechać pooglądać na żywo. :mrgreen:

Piękna, z taką babcią to ja też bym chętnie pojeżdził :mrgreen:

Garos napisał:
z taką babcią
Jaka babcia :?: :!: 19 lat ma, i jest w sile wieku :twisted:
Pieknie sie prezentuje, a na ulicy zadaje wiecej szyku niz nie jedna modelka na wybiegu :twisted: :wink:

Milano_155 napisał:
Garos napisał:
z taką babcią
Jaka babcia :?: :!: 19 lat ma, i jest w sile wieku :twisted:
Pieknie sie prezentuje, a na ulicy zadaje wiecej szyku niz nie jedna modelka na wybiegu :twisted: :wink:

na tle pozostałych pojazdów na podjeździe to jednak "babunia" :wink:

Czarne Cudo Na Kółkach dbaj o nia i piesc ile sie tylko da :)

dopieszczona pod każdym calem
chyba fajnie na nią popatrzeć i podsumować do samego siebie "odwaliłem kawał dobrej roboty" prawda kolego? :mrgreen:

Kosiar napisał:
dopieszczona pod każdym calem
chyba fajnie na nią popatrzeć i podsumować do samego siebie "odwaliłem kawał dobrej roboty" prawda kolego? :mrgreen:

w sumie to wiecej dopowiedzenia ma mój mechanik bo ja własnoręcznierobiłem tylko jakieś tam drobiazgi co nie zmienia faktu, że patrzenie i jeżdżenie nią daje sporo frajdy

Amortyzatory
Powrót