Moja Alfa 155

• Autor wątku Autor wątku zibi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no to skoro Galicja roznie w sile to spocik trzeba na wiosne zrobic...piekna niunia....gratuluje :D

Dzięki za pochwałe to jest model z 1996r 1.9TD klima,elektryka.Ogólnie jestem z niej bardzo zadowolony i nawet koledzy "golfiarze" zmienili zdanie o Alfie odkad ją mam.Pozdrawiam i zapraszam kiedyś na podkarpacie

no to bardzo dobrze, że zmienili zdanie "golfiarze" chociaż ich ciężko przekonać bo Golf to "najlepszy" samochód pod słońcem hehe...ale my tam wolimy najpiękniejsze i najlepsze Alfy :) pozdrawiam

Zibi - Tobie sie udalo przekonac Golfiarza do Alfy, ja tez probowalem i nic z tego... Ale najwazniejsze jest to, ze nam sie Alfy podobaja i my je kochamy za to jak sie prowadza, jak wygladaja i za to, ze czasami cos padnie - a inni niech jezdza Golfami - moze my jestesmy po prostu slepi i nie widzimy piekna Golfow i innych VW;).

Masz racje ja nie narzekam i nie mam powodów do narzekań chociaż niektórzy mówią że lepsza by była 2.0 turbo:),ale skąd taka wziąść?Jest taka we włoszech 96rQ4 ale 7000 euro.Ale mi wystarcza moja a na Alfe zaraził mnie kolega ma 145.Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam na podkarpacie lub w lecie w Bieszczady

a ja na Alfe chorowałem zawsze...ale dopiero niedawno bo w grudniu udało mi się kupić...jakoś do tej pory a to Ford a to Renault i tak nie mogłem kupić Alfy...ale mam, pierwszą i nie ostatnią jak myłśę...docelowo kusi mnie 156 GTA i wiem, ze zrealizuję to marzenie na pewno :)

A mnie sie teraz strasznie podoba model 159 może jak troszkę potanieje to sobie kiedyś sprawię:)Ale mówiąc szczerze marki już chyba nie zmienie!Siedze w częsciach zamiennych do różnych aut i niejednemu już udowodniłem że Alfa nie jest droga.Bo większość ludzi twierdzi że Alfa sie psuje i są drogie części,np do mojej 155 tarcze ham.tył cinqecento przód fiat marea bravo itp.Ale jak w sklepie zapytasz o tarcze do Alfy sprzeda Ci do cnq po cenie do Alfy:)także jak kupiłem powymeniałem wszystko co trzeba czyli oleje rozrządy to nie zaglądam do niej tylko leje on i jężdże nawet zaraziłem szwagra i też szuka 155 ale narazie w naszych rejonach nie ma nic ciekawego.jakbyś coś słyszał to daj cynk mail zbyszek19802@wp.pl tel 512600341

Bardzo ładne autko gratulacje
miłej bezpiecznej i bez awaryjnej jazdy Pozdrawiam :thrasher:

Ładna sztuka - gratulejszyn:). Motor rzadziej spotykany;)

ładne autko , to co mnie zaciekawiło to wydech końcowy , jest to seryjny wydech ?

Amortyzatory
Powrót