Korczu napisał:
AlfaFan juz to widze jak masz auto nowke salonu...pukasz nim gdziesz w inne auto i odrazu oddajesz na złom
no wlasnie..."pukasz" nim, a nie walisz :wink:
A jesli wale nim w cos, to biore odszkodowanie(z ubezpieczalni), reszte sprzedaje dalej na czesci.
Fakt, ze alfa autora nie wyglada zle z trzech stron, ale ja do takich aut zaufania nie mam.
A "pukniecie" wedlug mnie, to np wjechanie komus w tylek z mala predkoscia :wink:
Kosiar napisał:
a co ty możesz powiedzieć na temat czy była kiedyś czy nie , nie masz własnej a krytykujesz i poniżasz innych,
Jesli nie mam wlasnej to nie moge sie wypowiadac na temat innych, tak?
Ja myslalem, ze to forum nie tylko uzytkownikow, ale tez byc moze przyszlych uzytkownikow, ktorzy chca zaczerpnac nieco informacji na temat danego modelu.
I nie ponizylem chyba w zadnym poscie nikogo tutaj na forum,a jesli tak uwazasz, to pokaz mi cytat :?
adrian_1984 napisał:
Warsztat dobry, wiem bo sam w nim pracuje. Mamy mnóstwo urządzeń do sprawdzana geometrii kół, przekątnych samochodu i takich tam. A jest już zrobiona moja 147 tylko podkład i lakier i wiem że wszystko jak na razie jest dobrze
Jesli tak to ok :wink:
alces1 napisał:
Przynajmniej wie jak było auto uderzone,
Zgadzam sie, ale mozna bylo tez poszukac auta nie uderzonego wcale. i nie mowcie mi, ze takich nie ma w polsce :wink:
A teraz na koniec male sprostowanie i kilka slow wyjasnienia/przeprosin.
Bardzo fajnie kolego, ze cieszysz sie z nowego nabytku, masz warsztat i zaplecze techniczne wiec zapewne zrobisz auto na tip-top jak to sie mowi.
Moze zbytnio naskoczylem na Ciebie od razu, ale nie to mialem na mysli, za co przepraszam.
Powodzonka w naprawie