• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja 33

• Autor wątku Autor wątku Justynka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

Justynka

Guest
kilka fotek mojej belli :wink:

A co to za miejsce. Na zdjęciach widać chyba z 5 czy 6 "trzytrójek"??

Śliczna! Czerwona 33 - mniam, mniam :-)
I na wawerskich blachach :-D
Gdzie nią brykasz? Ja najczęściej po Marysinie, Grochowie i Gocławiu...

te wszystkie 33 na fotkach to byly mojego brata :wink: ktory z reszta tez jest zarejestrowany na forum jako "robert514" :) rodzenstwo alfistow :mrgreen:

Pięknie! :-) Będę się rozglądał :-)
Podobna, tylko na blachach WF jest chyba na Allegro... To nie jakaś Wasza?

sliczna alfa, miód cud i orzeszki

jak dobrze znam to miejsce hehehe, moja alfa również hehe.

pozdro dla siostry roberta i dla niego

Witam nową koleżankę :D

Grzegorz83 napisał:

A jest takie miejsce e W-wie, gdzie można części kupić do 33, jeśli dobrze pamiętam to ulica Żółkiewskiego :wink:
Byłem tam ze 3 razy 8)

WOW!!! , Alfa 33, czerwona, to Muminki lubią najbardziej :) Nic dodać nic ująć ;)
Piękna. No i towarzystwo też ma extra ;)

jeszcze do tych pochwal dodam ze piekna fela, ktora moim skromnym zdaniem pasuje doskonale do 33ki :) a te ronale raczej nie sa czestym okazem :P

Wow,super kraina 33 :) Bardzo fajna Alfunia na super felgach

Grzegorz83 napisał:

na tych fotkach widac wiecej pieknych 33 :wink: chyba najwieksze skupisko alf 33 i nie tylko w wawie :lol:

Szlyczna! Te felgi to chyba Atiwe i bardzo na takie poluję... :) A jeśli chodzi o miejsce, hmm chciałbym mieć za oknem takie skupisko a tu tylko pancerwagony i Tico 8)

te felgi to RONAL :wink: ale musze przyznac ze na ''15 sie bardzo twardo jezdzi, a na polskich drogach to straszny dyskomfort i autko sie wybija... ;//

phantom71,takie pytanko ile kosztuja u Ciebie same rolki rozrzadu do 3316v?? tylko nie firmy CORAM :!:

Amortyzatory
Powrót