• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja 156 2.5 v6 marc1nz

Korzystając z majowego weekendu , dobrej pogody udało się nagrać krótki film z alfiszonem :)

Z nowości - zamieniona jest tapicerka bananowa na czarną .
Tapicerka momo sprzed liftu ,wstawione nowe maty grzewcze ,wytarte i zmęczone gąbki ,no co trzeba było zostało zrobione u tapicera - jestem maga zadowolony z tej wymiany ,bardzo dobrze to wygląda -już w chwili zakupu czarna była w lepszym stanie jak moja bananowa .
W tym m-c wymiana oleju /filtrów .

Alfa śmiga jak wściekła , jeszcze nie padła :)

20220430_191813.jpg
20220430_191007_Easy-Resize.com.jpg
20220430_192201.jpg
20220430_192154.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=pFYhgo02ch4

Trzeba było to wnętrze pokazać ;) Z zewnątrz piękna.

Edit: No jest pokazane przez moment na filmie, jednak liczyłem na więcej :P Fotel kierowcy czyściłeś czy nie?

Fotele trafiły to tapicera na wymianę gąbki boczków siedziska i oparcia kierowcy , a póżniej do firmy firmy detalingowej , zostały tam wyczyszczone i zaimpregnowane , nie były lakierowane czy malowane na czarno - nie wymagały takiej ingerencji to raz a dwa nie chciałem ich lakierować ,mam złe doświadczenia z taką powłoką .
Jak jeszcze można jeszcze jakiś komplet kupić po lifcie, to już te przed liftowe bardzo ciężko trafić w dobrym stanie ,a przeglądałem ogłoszenia od wielu miesięcy - mi właśnie na takich zależało no i miały być czarne ,lubię ten kolor :) .
No tak zapomniałem o zdjęciach foteli :) ups

edit- jak wstawiać zdjęcia tak aby były prosto , wstawiam je poprawnie a jak wstawię do tematu to się przekręcają ?

Ostatnia edycja:
Fotele trafiły to tapicera na wymianę gąbki boczków siedziska i oparcia kierowcy , a póżniej do firmy firmy detalingowej , zostały tam wyczyszczone i zaimpregnowane , nie były lakierowane czy malowane na czarno - nie wymagały takiej ingerencji to raz a dwa nie chciałem ich lakierować ,mam złe doświadczenia z taką powłoką .
Jak jeszcze można jeszcze jakiś komplet kupić po lifcie, to już te przed liftowe bardzo ciężko trafić w dobrym stanie ,a przeglądałem ogłoszenia od wielu miesięcy - mi właśnie na takich zależało no i miały być czarne ,lubię ten kolor :) .
No tak zapomniałem o zdjęciach foteli :) ups

edit- jak wstawiać zdjęcia tak aby były prosto , wstawiam je poprawnie a jak wstawię do tematu to się przekręcają ?

Niestety, z tego co wiem, to zależy od tego z jaką orientacją zostały zrobione telefonem. Te, które się przekręcają możesz spróbować edytować w telefonie i jeszcze raz załadować. Może się uda ;)

Próbowałem :) , nawet wstawiałem celowo przekręcone w złą stronę to i tak zawsze po wstawieniu w temat zawsze miały tą samą orientację .Denerwujące to strasznie ,przez tą zła orientacje z kilku zdjęć po prostu zrezygnowałem .

Tak z czarną tapicerką jest teraz mega dobrze :)
Oczywiście nawet przy takiej wymianie nie obyło się bez problemów - w czarnej tylne boczki z otworami pod korbkę do szyby ,jak korbki to i przedni panel sterujący szybami w przednich lewych drzwiach jest mniejszy ,brak osłon słupka środkowego ...

Amortyzatory
Powrót