Moja 155

• Autor wątku Autor wątku Addicted
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Addicted

Guest
Sporo czasu już minęło odkąd zarejestrowałem się na tym forum. Wiele też się wydarzyło. W końcu mam sposobność pokazać swoją Alfę więc oto i Ona.

Pozwoliłem sobie nieco zmniejszyć rozmiar obrazków tak aby mieściły się całe na ekranie.

1551r.jpg

1556r.jpg

1552esb.jpg

1553k.jpg

1554.jpg

Więcej o samochodzie - t u t a j

Pozdrowienia :)

Ostatnia edycja:
Bardzo mi się podoba no i silnik super TOP

Bardzo ładnie wygląda ale mnie z czarnymi felgami się nie podoba
to tylko moje zdanie :D pozdrawiam
:ciao:

ładna! :) ale te felgi ją postarzają, jeśli zależy ci na komforcie to założyłbym do niej speedline'y, wtedy jeszcze więcej osób by się za nią oglądało ;]

P.S. masz może na sprzedaż te OZ z pierwszego foto ? :P

Na tych felgach z pierwszego zdjęcia robi piorunujące wrażenie. Świetna Alfa.
Pozdrawiam.
- Rafał

Dziękuje za ciepłe słowa :) Jeśli ktoś jest zainteresowany OZ'kami z pierwszego zdjęcia zapraszam na PM, są na sprzedaż. 17 cali, 8 szerokie, ET z tego co pamiętam 35 no i rozstaw 4x100, jeśli ktoś będzie zainteresowany dorzucę śrubki pływające. Z opon zostały dwie we względnym stanie. Są to Nan-Kangi 205/40/17. Pozdrawiam!

Pamiętam jak kiedyś mój kolega miał taki samochód robił furorę, a teraz zrobiłby jeszcze większą bo posiadaczy tego modelu zmalało.
Piękna maszyna.

Piekna i elegancka.

Addicted- co to za miejscówka z fotek?

To miejsce to zatoka w północnej Holandii. Miałem przyjemność mieszkać w odległości 500m od tej przystani, parkingu, miejsca do wodowania łodzi no i boiska do kosza :) Miejscowość zwie się Medemblik. Polecam szczególnie dla tych, którzy cenią sobie spokój :)

Ładniutka:) Tylko o nią dbaj to odwięczy ci się :)

Dbam jak tylko mogę, pewnie dlatego zrobiłem kompletnie bezawaryjnie 12kkm ;-)

Dla zainteresowanych : OZki z pierwszego zdjęcia w dziale bazar.

Ostatnia edycja:
śliczna 155! według mnie zdecydowanie lepiej wygląda na felgach z 1 foto. Jakieś zdjęcia wnętrza/silnika się znajdą? ;)

Spalanie bardzo ... różne! ;) Raz pali mi 14 w mieście, innym razem 12. Na trasie przy prędkościach 180-200 spala również 14 litrów, natomiast przy 140-160 km/h - 12. Nie udało mi się ogólnie zejść poniżej 12l :)

piękna sztuka, super jasny welur no i ten silnik ( wiem co pisze ) :rolleyes:,
gratuluję wyboru nietuzinkowej Belli :victory:

Amortyzatory
Powrót