• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja 147 1.9 JTD(100KM)

no to super, że znalazleś:)
zapewne warto było tyle czasu poświęcić na szukaniu tej wymarzonej Belli:D

gratuluje udanego zakupu i dbaj o tą 147 bo WARTO:D
może czasem stelić focha, ale JEJ się wybacza!

pozdrawiam

Cierpliwość popłaca ..przekonasz się o tym szybko o ile już się nie przekonałeś :D
Widzę, że wersja po FL, w Poznaniu chyba niewiele jest klubowych 147 po face lifting'u, o ile wogóle jakieś są. Więc myślę, że nie będzie problemu z rozpoznaniem na trasie.
Auto piękne, to zdjęcie od przodu daje mi do myślenia, światła przednie po FL wyglądają chyba lepiej niż te w starszej wersji. Za to grill wolę jednak ten sprzed FL, taki lekko wciśnięty, taka moja subiektywna ocenka ;)

pozdrawiam i przyjemności z jazdy życzę
paweł

Jak przeczytałem w czasopiśmie Motor "To auto trzeba pokochać,aby docenić zalety i przymknąć oko na wady" i z tym się zgodzę.Pozdrawiam.:cool:

piekna :D tez mam taka i zamienilbym ja tylko ale na 159 :D dobry wybor !

Amortyzatory
Powrót