M
MARIN
Guest
Już ponad rok bujam moją alficzka i postanowiłem ją wkońcu pokazać
Sprawuje się super mimo paru "fochów" jakie strzeliła uwielbiam ją 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
t.o.mek sam kiedyś wyjaśniałeś :wink: :t.o.mek napisał:Ja mam w swojej niebieską koniczynkę ale sam już nie wiem o co w tym chodziło![]()
t.o.mek napisał:koniczynka była niebieska - fabrycznie niebieska. W latach 1997 - 1998 czyli Alfy 145 po pierwszym faceliftingu z silnikiem 2.0 TS 16V 150km (aluminiowa pokrywa silnika) oznaczane były niebieską koniczynką aby odróżnić je od wersji z zieloną koniczynką z troszkę nowszym TS-em o mocy 155km (plastikowa pokrywa silnika). W praktyce tych 5km nie czuć ponieważ przyspieszenie do 100km/h jest mniejsze tylko o 0,1 sekundy![]()
t.o.mek napisał:Piękna jest i czarna jak mojaFelgi świetnie się prezentują, Speedline? Ja mam w swojej niebieską koniczynkę ale sam już nie wiem o co w tym chodziło
![]()