[Giulietta] Mój nowy nabytek

jenus

Nowy
Auto
alfa romeo giulietta 1,4 2014r.
Po rozstaniu z ukochaną AR159 zdecydowałem się na zakup nowej z salonu Giulietty, trochę mniejsza niestety,ale za to jest ognista, silnik 1,4 Turbo i aż 170 KM, mówię Wam rewelacja, jest wspaniała.

Załączniki

• DSC_0263.jpg
    DSC_0263.jpg
    146.6 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0264.jpg
    DSC_0264.jpg
    187.4 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC_0265.jpg
    DSC_0265.jpg
    146.9 KB · Wyświetleń: 0
Gratulacje! Chwali się że zostałeś przy AR ;)

Jakie masz odczucia odnośnie zawieszenia w 159 a Julce??

... silnik 1,4 Turbo i aż 170 KM, mówię Wam rewelacja, jest wspaniała...

W pełni rozumiem Twoje odczucia ! Swoją "Julcię" mam od niecałych 2 miesięcy, i nie mogę się nacieszyć. Aż żona zwróciła uwagę, że ostatnio nawet jak do pracy jadę to zawsze z uśmiechem. :D Szerokości !

Właśnie, ja mam swoją od miesiąca i mam dokładnie tak samo - ostatnio żona zauważyła że już szukam pretekstu by gdzieś pojechać :cool:

Gratulacje.
Fajna, ale osobiście uważam, że przy tej mocy w standardzie powinny być hamulce brembo i felgi minimum 17".
Pozdrawiam.
- Rafał

Bardzo fajna, planujesz zmianę felg na coś większego ? :)

Ostatnia edycja:
Po rozstaniu z ukochaną AR159 zdecydowałem się na zakup nowej z salonu Giulietty, trochę mniejsza niestety,ale za to jest ognista, silnik 1,4 Turbo i aż 170 KM, mówię Wam rewelacja, jest wspaniała.

przynajmniej we właściwym kolorze ;D

W jakim sensie mniejsza? :) Z zewnątrz zdecydowanie, ale wewnątrz bym polemizował ;)

Bardzo fajna, planujesz zmianę felg na coś większego ? :)

na zimówkach stoi, to zarówno 16" jak i jasne felgi są optymalnym rozwiązaniem.
Swoją drogą zimówki - dali w salonie czy już zmienione? Ja odbierałem w grudniu na letnikach - jakoś nikt nie proponował, a ja nie pomyślałem... i jak dziś pamiętam że następnego dnia spadł śnieg i z duszą na ramieniu do najbliższej oponiarnii (a na wsi mieszkam, więc i daleko było i odśnieżania brak...). Więc tak zostałem z kompletem nowych letnich 16" i już nie chciało mi się ich marnować, to 2' fele na lato też 16...
Plusy - nigdy nie uszkodziłem poważnie felgi ani opony (poza wściekłym atakiem krawężnika, ale to inna historia)

Amortyzatory
Powrót