WaldekMito200HP+
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Mito
Czesc, szukam jakiegoś fajnego kita do mojego mito chce zrobic 300hp ale nie wiem jakie turbo zalozyc
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Polecam turbo garetta i intercooler powietrza fmicCzesc, szukam jakiegoś fajnego kita do mojego mito chce zrobic 300hp ale nie wiem jakie turbo zalozyc
zajmij się swoim śmietnikiem powypatkowymPolecam turbo garetta i intercooler powietrza fmic
najlepiej to wydupić na śmietnik tego złoma i kupić alfe a nie punto w przebraniuCzesc, szukam jakiegoś fajnego kita do mojego mito chce zrobic 300hp ale nie wiem jakie turbo zalozyc
imbecyl to cie robił i to tfoje mito pedalskieOczekuje odpowiedzi a nie bandy imbecyli w przebraniach
Zostales zgloszony do administracji grupyimbecyl to cie robił i to tfoje mito pedalskie
zgłosić to sie możesz do odbycia kary za największego cfela na drogachZostales zgloszony do administracji grupy
mocne slowa jak na alfe 147mars od tyłu to sram a mito od tyłu jest jebane
mocne słowa jak na właściciela auta iportowanego ze strefy gazymocne slowa jak na alfe 147
to zacznij leki brać jak rozmawiasz sam ze sobąnie bede sie z pedalami klucil
Bendziesz kwiatki od dolu wonchacto zacznij leki brać jak rozmawiasz sam ze sobą
no chciał byś gosciu ja psszynajmniej mam dobrom fure i komure i jestem zdrowymocne slowa jak na alfe 147
morda tam kurwiu z list epsztejnaBendziesz kwiatki od dolu wonchac
sądząc po posiadłości ze zdjęcia to zakładam że jeszcze zdjęcie z parkingu w palestynieno chciał byś gosciu ja psszynajmniej mam dobrom fure i komure i jestem zdrowy