• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Mganetyzer

• Autor wątku Autor wątku QBA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

QBA

Nowy
Auto
ALFA 166 SWAP 3.0+Q2 / ALFA 166 2.4 20v FL 180 HP/Jumper 2.8 JTD /Fiat Regata/Alfa 147 JTD 8v
Witam, czy wie ktoś może czy jest możliwości założenia magnetyzera przepływowego w alfie 145 1.6 bx ??
Jest to przepływowy zółty maksor wiec trzeba przecinac gdzies weżyk paliwa i go wpiąc ale nie orjentuje sie gdzie można i podstawowe pytanie czy wogóle można?
Ten magnesik troche kosztował, a został z poprzedniego auta i szkoda żeby leżał i nie zarabiał na siebie.

Napisz jak się sprawdzał i w czym go miałeś zamontowany, myślałem kiedyś że by coś takiego założyć ale zrezygnowałem ze względu na brak rozeznania.
Jak sam powiedziałeś nie jest to tani detal :wink:

Witam.mozesz mi powiedziec w jaki sposob zarabia ten magnetyzer???z tego co wiem to na nim juz ktos zarobil(producent i sprzedawca)i na tym koncza sie korzysci jaki przynosi ten wynalazek.pozdrawiam

PietereQ
No to żeś mnie oświecil jak Pyra Pyre :mrgreen:
Wielkie dzięki :D
Szkoda kasy, zainwestuje w co innego :wink:

no to super bo w sumie tez zastanawialem sie nad zalozeniem
i zastanawialem sie jak to dziala . teraz juz wiem :?

czyli sprawa magnetyzerow sie wyjasnila dzieki PietereQ

NIE - dla magnetyzerow ;)

QBA napisał:
szkoda żeby leżał i nie zarabiał na siebie
Pamiętaj, że na siebie zarobi też czysta płyta CD powieszona pod lusterkiem. Skutecznie rozprasza fale fotoradarów... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

e tam plyta dobra rzecz ladnie wyglada przyjemnie sie kreci a jakiego szpanu dodaje! tylko ,ze to tylko w pancerwagonie.a tak na powaznie szkoda kasy

Amortyzatory
Powrót