• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[145] mechanizm zmiany biegow

• Autor wątku Autor wątku gonzo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

gonzo

Aktywny
Auto
Fiat Tipo SW 1.4 T-jet
Ostatnia edycja:
Te śruby są wpuszczane w plastik a co za tym idzie od dołu są na nich nakrętki. Niestety czeka Cię zabawa z rozkręcaniem wszystkiego od strony podwozia ...

Przyjrzyj się rysunkowi ;) Widać, że jest dokręcana nakrętką, która jest niedostępna. Wiem bo sam ostatnio tam grzebałem ;)

Zgadza się. William dobrze mówi. Żeby dostać się do tego mechanizmu trzeba odkręcić wydech i osłonę najlepiej z kanału, lub podnośnika. niedawno wymieniałem część tego mechanizmu.

Aha, w takim razie będę musiał wjechać na kanał...

Dzięki chłopaki:)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Amortyzatory
Powrót