mechanik K-Koźle

• Autor wątku Autor wątku Abu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Abu

Nowy
Auto
Alfina 156
więc tak,
z racji tego iż jest tu kilku mieszkańców k-k pozwoliłam sobie zadać takowe pytanie.

SZUKAM DOBREGO MECHANIKA kędzierzyn-koźle i okolice!

niestety dwóch obecnych odpadło.

Mechanika samochodowego czy typowego pod Alfy??

nie musi być typowy,wystarczy żeby znał się (również) na Alfach :)

niestety miałam dwóch,jeden się rozpił :eek: a drugi przy wymianie półośki zmienił również stan licznika(!!!) także ten...

Ja mogę pomóc 15 lat doświadczenia mam w mechanice swój warsztat miałem, teraz jestem kierownikiem Warsztatu a po godz. naprawiam auta. Tylko trzeba 25 km jechać

Odnowię temat bo ja także szukam mechanika, który żadnej pracy się nie boi i najlepiej jakby był obcykany w Alfach. Ważne też, żeby robił w miarę szybko i trzymał się ustalonego terminu.
Jak macie jakieś doświadczenia to się podzielcie :)

Do Raciborza mam 30km, więc w skrajnych przypadkach, jak specjalizuje się w Alfach, można podjechać [emoji14]

Do Raciborza mam 30km, więc w skrajnych przypadkach, jak specjalizuje się w Alfach, można podjechać [emoji14]
Specjalizuje się we wszystkich autach. Podchodzi indywidualnie do każdego, nie traktuje aut hurtowo i ma wiedzę. W alfach też się specjalizuje, gdyż od nas z forum 5szt serwisuje :) Nawet się zarymowało...

To poproszę namiar tu lub w wiadomości prywatnej, ale lepiej tutaj bo inni też będą mogli ewentualnie skorzystać :)
Może się przyda kiedyś.

Adam Klima
47-400 Racibórz
ul. Bojanowska 29
609 946 239

Ja mogę polecić mechanika 13 km od koźla, ceny uczciwe. Robił mi AUDI'ki a teraz dba o alfę. Muszę znów podjechać do niego na komputer ;D (Poduszki świecą) Możemy razem podjechać :P

Na PW więcej info.

Amortyzatory
Powrót