• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Masters Tuning w LBN

• Autor wątku Autor wątku Kayrol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kayrol

Guest
Był juz ktos u mastersa w LBN ?
http://ctv.prv.pl/

ul. Dożynkowa 44

chce sie komuś z Lublina podjechac zapytac ile mozna wytargować ? :)

Kolego coś się dowiedziałeś w tym temacie?

Też bym był zainteresowany.

Oj Wy sie dzwonić boicie :P..

Gość mówił że 1400 zł za moją jak sam podjadę, 1000 zł od sztuki jak podjedziemy w 10 samochodów.. sporo troche 10 aut :/ nie nazbieramy.

byłem tam osobiscie, dziwna sprawa, żadnego szyldu, reklamy - nic.

wchodze do budynku pełno drogich damskich torebek i nic więcej to się zapytałem gdzie jest MT, to mówi ze za budynkiem są garaże i tam czipują xD
tylko trzeba telefonicznie sie umawiać

No i byłeś w tych garażach? Mega profesjonalna firma :D..

Co Ci powiedzieli??

No ja niedługo się zbiorę do panów z performanse tjun, hajper tam robił czipsa na 191km

Amortyzatory
Powrót