• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[155] Maska

Asturas

Nowy
Auto
Alfa Romeo 155 1.9 TD '94
Czy maska po facelifcie jest taka sama jak przed faceliftem w Alfa Romeo 155? Koniecznie muszę to wiedzieć, bo mam do wymiany...
Proszę o pomoc.

maska jest taka sama, sam wymieniałem, trzeba tylko dobrze ja spasowac i wyregulowac zamknięcie bo moze sie zatrzasnac, przed zamknieciem polecam przesmarowanie zamkniecia

Mi sie wydaje ze jest inna.Rozni sie bodajze mocowaniami zamykania tymi ze sprezynami i trzeba je przerabiac.Mnie dotknelo cos takiego niestety.

ja musialem zmienic w swojej i kupiłem od modelu sprzed liftu, i wszystko pasuje , nic nie musiałem przerabiac, mocowania fakt sa inne bo w nowszym modelu da sie je wykrecic a w starszym nie, nic poza tym, mi bynajmniej pasowało

Amortyzatory
Powrót