M
marcinchorzów
Guest
Witam serdecznie Zawsze marzyłem żeby mieć alfę no i nigdy się tak nie złożyło zaliczyłem wszystkie marki forda focusa, modeno 3, Reno megan 2 itd…... I pewnego dnia, gdy od dawałem do komisu moje modeno z powodu przebiegu zobaczyłem Alfę.Wiedziałem, że jest to autko z przeszłością i czeka mnie przy niej mnóstwo pracy i włożę w nią furę kasy!! ALE do szlem do wniosku dosyć nudnych kombi spełnię swoje marzenie wyremontuje ja i będę miał autko, które zawsze już będzie w rodzinie. Tak się stało Maleństwo przeszło wiele, gdy wpadło w moje ręce kupiłem alumki, pomalowałem cały tył maskę prawy błotnik, wymieniłem progi, wymieniłem chłodnice zamontowałem Klimę ( poprzedni właściciel po Klimie zostawił tylko sterowanie w kabinie) zmieniłem oleje filtry klocki tarcze, wypolerowałem i założyłem alarm i radyjko. Zakochałem się w tym autku czuje się tak jakbym zbudował je od podstaw. Prowadzę firmę i dużo podróżuje miesięcznie robie 3 do 4 tysięcy i musze powiedzieć ze tak wygodnego zrywnego autka nie miałem. Ten samochodzik zostanie w rodzinie na zawsze świetnie mi się nim jeździ i nie planuje żadnych zmian. Jedyna inwestycja, która mi pozostała to założę nie instalacji gazowej. Proszę o szczerą opinie pozdrawiam. Zdjęcia nie są najlepsze postaram się w przyszłości zrobić ciekawsze