[145] Manuale do 145/146 chce ktoś???

• Autor wątku Autor wątku RAFALPD7
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Odgrzanie tematu się przyda. Oto link pod kó†rym znaleźć można WorkShop Manuala do 145/146. Niestety poprzednie źródełko już wyschło. Jeżeli ktoś będzie miał czas proszę o zweryfikowanie czy wszystkie dokumentu dają się spod tego linka ściągnąć i odczytać.

Oto link: http://alfaromeo.freehosting.bg/main.htm :)

P.S. Link dotyczy również wersji TD :)

A ja mam ciekawe pytanie: w tych manualach do 145/146 w "bodywork general" nie brakuje parudziesięciu stron? Wg spisu treści ma być ponad 200 podczas gdy reader widzi tylko 106...

Odgrzebie troche temat :)
Stałem sie w końcu posiadaczem AR 145 Boxer 1.6 który przejdzie gruntowny lifting.. a właściwie to przeszczep serca gdzie AR będzie dawcą :)

Ale potrzebna mi będzie dokładna dokumentacja tego samochodu. Począwszy od momentów dokręcania śrub, aż do poszczególnych pinów w elektronice.

Linki do manuali, które są podanem, nie działają, albo nie me boxerów. Ma ktoś dostęp do manuala 1.6 boxer ?

OK.. znalazłem manual. Jedynym problemem jest to, że po angielsku. Coś tam kumam, ale jednak o wiele łatwiej pracowało by mi się z polskim językiem.
Jest polskojęzyczny manual do 145 boxer? Istnieje w ogóle taki?

OK.. znalazłem manual. Jedynym problemem jest to, że po angielsku. Coś tam kumam, ale jednak o wiele łatwiej pracowało by mi się z polskim językiem.
Jest polskojęzyczny manual do 145 boxer? Istnieje w ogóle taki?
Raczej nic takiego nie istnieje. Może tylko Autodata coś by pomogła.

Witajcie , czy znajdę tam może schemat elektrycznych szyb w 145 ?

Witam,

Potrzebuję manuala z dokładnym opisem układu chłodzenia ze schematami połączeń etc bo nie działa mi pierwszy bieg wentylatora

AR 146 '96 2.0

kaen4y@o2.pl

Z góry dzięki

Zdarłem linka z góry, za późno zobaczyłem :)

Amortyzatory
Powrót