Manual do 145/6 1.7 IE 16V

• Autor wątku Autor wątku bassman
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bassman

Guest
Zastanawiam sie czy ktos z Was ma manuala do 145 lub 146 z silnikiem 1.7 IE 8 lub 16 zaworowym?
Nie moge znalesc poczciwego manuala do 33 z tymi silnikami, a przeciez w 145/6 byly przez pewien kres te silniki montowane.
Z gory dzieki za jakies wiesci.
Pozdrawiam.

W 145/6 byly montowane boxery 1.4 1.6 i 1.7 16v.

Takiego manuala mozesz pobraz z ftp ikara zajmuje 140 Mb.

Cos ten Ikar nie chodzi jak trzeba - chcialem pobrac z tamtad wiele rzczy ale cos nie chcialo wspolpracowac ze mna... ;//

Ja niemam zadnego problemu z pobieraniem z ikara tylko wszystko wolno idzie ale to normalka.

lejek20, ja nie znalazłem nic na FTP ikara żadnego manuala, czy możesz podaćlink na priv????

Szukam manuala do 146 2.0 ti

ja juz raz bylem na FTP IKAR-a i teraz juz go mam w Otoczeniu Sieciowym. Jakos sam sie tam wcisnal. :) Teraz wchodze ta normalnie juz, bez zadnego hasla i usera

Ja mam manuala do 145/146 tyle że po angielsku.Jak chcesz to ci go nagram na płytke i pośle normalnie pocztą.

Ja mam manuala do 145/146 tyle że po angielsku.Jak chcesz to ci go nagram na płytke i pośle normalnie pocztą.

Jakim pobraniem?Dajesz adres ja zgrywam płytkę wsadzam do koperty i jutro możesz mieć jak pójdzie priorytrtem:)

Nie ma sprawy.Jedziesz na zlot?Bo ja nie dam rady....moge liczyc na jakieś zdjęcia na maila ze zlotu?

Amortyzatory
Powrót