AdiCarrion
Użytkownik
- Auto
- Byłą 156 TS, GT 1.9 z wiruskiem :),jest 166 3.0 FL
Czas wreszcie pochwalić się moją Alfinką, którą mam już w sumie pół roku 

Szukałem jej dość długo, obejrzałem po drodze kilka sztuk i w końcu znalazłem
Zależało mi na autku dobrze utrzymanym z małym przebiegiem.Kosztowała nieco więcej niż bezwypadki od Niemca rocznik 1947 ale warto było.W środku Alfa wygląda jak samochód, który ma 2-3 lata.Plastki nie porysowane, tapicerka nie przetarta ani wygnieciona.Jedynym mankamentem była porysowana przez pierścionki kierownica i gałka zmiany biegów, które zostały już prawilnie obszyte skórą 
Autko kupione na "telefonach" niestety 16 więc zostały zmienione na Ti

Do tego zmiana znaczków

Małe szczegóły, ale Alfeczka prezentuje się teraz naprawdę elegancko.
Z rzeczy technicznych wymienione oleje, filtry i rurka dolotu ,w najbliższym czasie wywalenie klap wirowych i zaslepienie EGR.
Zastanawiam się na lekkim posadzeniem Eibachami, ale przeczytałe przygody Pafki i się troszkę przestraszyłem
.
A teraz najważniejsze.
WIELKIE DZIĘKI dla forumka.Zanim kupiłem auto przeczytałem masę postów i zadałem masę pytań, na które zawsze ktoś mi odpowiedział.Dzięki temu łatwiej było mi kupić Alfinkę, wiedziałem na co zwracać uwagę i jak sprawdzić niektóre rzeczy, o których wcześniej nie wiedziałem.
Pozdri i dzięki

Szukałem jej dość długo, obejrzałem po drodze kilka sztuk i w końcu znalazłem
Autko kupione na "telefonach" niestety 16 więc zostały zmienione na Ti

Do tego zmiana znaczków

Małe szczegóły, ale Alfeczka prezentuje się teraz naprawdę elegancko.
Z rzeczy technicznych wymienione oleje, filtry i rurka dolotu ,w najbliższym czasie wywalenie klap wirowych i zaslepienie EGR.
Zastanawiam się na lekkim posadzeniem Eibachami, ale przeczytałe przygody Pafki i się troszkę przestraszyłem
A teraz najważniejsze.
WIELKIE DZIĘKI dla forumka.Zanim kupiłem auto przeczytałem masę postów i zadałem masę pytań, na które zawsze ktoś mi odpowiedział.Dzięki temu łatwiej było mi kupić Alfinkę, wiedziałem na co zwracać uwagę i jak sprawdzić niektóre rzeczy, o których wcześniej nie wiedziałem.
Pozdri i dzięki