• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

magzynek do zmieniarki

• Autor wątku Autor wątku Rafik166
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Rafik166

Guest
Witam wszystkich mam problem gdyż kupiłem alfe 166 która jest wyposażona w zmieniarke lecz niema w niej magazynku i problem mój polego na tym że niewiem jaka powinna być(marka,itd.) pozdrawiam

Witam! Może najlepiej podjechac do serwisu i tam zapytac poniewaz marne szanse za zakup gdzies indziej niz serwis;/ tam beda wiedziec najlepiej poniewaz był tylko jeden model wiec nie bedzie kłopotu z jakims innym przypadkiem... cala zmieniarka to koszt ok.800zł wiec sama kieszen powinna byc tansza bo w niej nic nie ma z elektroniki wiec moze da sie samą zamówić.. Pozdrawiam

Bedboys napisał:
Jesteś pewien że to Sony działa - czy tylko pasują wtyki ????
Jest identyczna z tą którą mam oryginalnie w swojej Alfie.
Różnią się tylko tym, że oryginalna nie ma oznaczeń modelu i logo Sony.
Kupiłem ją tylko dlatego, żeby zdobyć magazynek.
A czy różnią się softem to nie wiem.

Amortyzatory
Powrót