• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

maglownica a wasz czas

borsukmax

Nowy
Auto
ALFA ROMEO 156 1.8 106KW TS
Dziś regenerowałem maglownicę w Łodzi na ul.Przędzalnianej 6. Jeśli się ktoś wybiera to niech nie wierzy w 3 godzinną naprawę. 5 godzi to minimum potrzebne na tą operację .
Koledzy a ile tam mercedesów, opli, iveco, golfów się regeneruje. A mówi się że tylko Alfy się psują . Warto polecać ta firmę

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Wszystko pięknie ładnie tylko jaka cena i jak z gwarancją ? Zawiozłeś samą przekładnię czy wyciągali z auta ?

sama fakt gwarancji to trochę za mało ciekło na jednym simeringu a podobno wymieniają wszystkie wyszło mnie to 850 zl ale mam nadzieje ze mam to za sobą

sama fakt gwarancji to trochę za mało ciekło na jednym simeringu a podobno wymieniają wszystkie wyszło mnie to 850 zl ale mam nadzieje ze mam to za sobą

Generalnie jak masz zamiar napisać coś więcej o firmie to po prostu napisz. I staraj się swoje myśli wyrażać troszkę jaśniej . Ciężko jest cokolwiek wywnioskować z Twoich postów .

I jeszcze jedna ważna rzecz. O ile błędy mogą zdarzyć się każdemu to podstawowych zasady interpunkcji chociaż staraj się przestrzegać . Ciężko jest zrozumieć bełkot napisany w jednym ciągu .

Witam,

Sama regeneracja to czas od 3 do 5 godzin. Wiem z autopsji bo sam pracowałem w zakładzie gdzie regeneruje sie przekładnie i pompy wspomagania no i do teraz czasami coś sie zrobi po godzinach. A ceny no coż? Koszty są jakieś zawsze. Same komplety uszczelnien dobrych firm sa drogie wiem bo sam zamawiam od czasu do czasu jak ktos znajomy albo z polecenia zadzwoni z prosba o regenerację przekładni lub pompy wspomagania. Od kilku lat już tam nie pracuje bo nabijanie ludzi w butelke to juz troche przesada, zresztą dzialaja Oni tak do tej pory. A w skład kpl. uszczelnien wchadzą jeszcze tulejki które nie żadko trzeba dorabiac indywidualnie do kazdej przekladni. Oprócz tego żeby naprawic przekładnie trzeba miec jakies stanowisko do jej sprawdzenia.
Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót