• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

maciekk AR 156 2.5 V6

maciekk

Nowy
Auto
156 2.5V6 i 147 1.6 Ts
witam na fotkach jak widac sa dwie siostrzyczki z roku 1998 :) jedna moja druga mojego tatki tak sie zlozylo ze obie to 2.5 V6 24V tyle ze moja to drewno,welur,no i taka bez progow bez niczego poprostu standard a mojego papika to sportpack w skorze,w karbonie posadzona,progi itd.narazie mam fotki tylko z mojego slubu w ktorym oprucz mojej zony :) uczestniczyly jeszcze te dwie panie.

witam dokładam nowe fotki klapki wlewu paliwa jak by kogos interesowala taka klapka to dam namiary :) pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Bardzo ładne autka, No i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dużo miłości :) Pozdrawiam

Miej szacunek dla wszystkich, ale nie zaniedbuj najważniejszej-Twej żony. Gorące pozdrowienia i bezawaryjnej jazdy

Witam witam jak już mówiłem piękne serducho bije w twojej Alfie :)
Czekam na foty z nową klapką:)

Pzdr:dance3:

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ;]
A możesz podac namiary na taką klapke i jak to jest zrobione przybliżyc ?

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ;]
A możesz podac namiary na taką klapke i jak to jest zrobione przybliżyc ?

dzieki serdeczne teraz to juz mały/ła alfista w drodze ;)
a co do tego jak to jest robione z ta klapka to nie mam pojecia ale z tego co gadalem z kolega Wojciechrx to mowil ze czesc wycina maszynami a czesc recznie najlepiej odezwij sie do niego bo to on robil takze najlepiej ci wytlumaczy.
pozdrowionka

Amortyzatory
Powrót