• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lpg do 1.4 boxer krk

• Autor wątku Autor wątku Breezer48
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Breezer48

Guest
witam sprawdzalem forum ale nie znalazlem odpowiedzi na dreczace mnie pytanie. Mianowicie jestem na zakupie alfy 145 1.4 boxter i chcialbym sie dowiedziec ile kosztowala by instalacja lpg, jaka kolwiek od najtanszej po jakąs lepszą i drozszą w okolicach krakowa.

Witam. Kiedyś pisałem na forum na bardzo podobny temat:
http://www.forum.alfaholicy.org/lpg_zone/6708-145_sekwencyjna_instalacja_gazowa_do_boxera_slask.html
W tym czasie, kiedy zakładałem gaz szukałem warsztatu zarówno na Śląsku, jak również w okolicach Krakowa, ale tylko na Śląsku zamontowali mi Blosa bez większego problemu. Koszt całości to jakieś 1800zł. Jak mogę coś jeszcze doradzić, to tylko Blos i tylko montaż w dobrym warsztacie, a na pewno będziesz zadowolony. Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót