S
simeone
Guest
Mam pytanie- czy logo (zakrywające zamek klapy tylnej) jest takie samo w 145 jak i 156 czy 166?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
U mnie było tylko przyklejone taśmą dwustronną,swoją drogą bardzo silną taśmą.Ostrożnie podważ jakimś płaskim narzędziem,żeby nie uszkodzić sreberkaCzesc, skoro jestesmy przy wymianie logo, moze ktos mi podpowie jak wymienic przednie logo przy alfie 156? Czy jest ono na jakies zatrzaski czy moze na srube od srodka? Rocznik alfy - 1999.
Allegro albo ASO wybierz sobiegdzie można kupić tylne logo odsuwane i przednie, na maskę?
Pewnego dnia przychodzę po Bellę na parking, a tam stoi ogołocona ze znaczka tylniego. Wkurwienie niemałe mnie złapało, bo tylni znaczek urwany na nic nikomu się zdał, a mi przysporzył ogromnego problemu. Dałem ogłoszenie w bazarze forumowym i na szczęście znalazł się kolega co sprzedał mi tylni i przedni (miałem zblaknięty, przy okazji odświeżyłem sobie) za 80zł. Tyle na allegro kosztuje tylni. Możesz poszukać aukcji, w których Alfy są wystawione na części i zapytać o znaczek.gdzie można kupić tylne logo odsuwane i przednie, na maskę? i za ile mniej więcej? Bo moje juz tak sobie się prezentują...
U mnie było tylko przyklejone taśmą dwustronną,swoją drogą bardzo silną taśmą.Ostrożnie podważ jakimś płaskim narzędziem,żeby nie uszkodzić sreberka![]()
Hm... Niestety nie chce sie odkleic. Od wewnatrz zobaczylem jakas srubke, ale po jej odkreceniu tez nic. Moze sa gdzies jakies zatrzaski? Delikatne podwazanie plaskim narzedziem nic nie daje. Ani drgnie!![]()