Łódzkie spotkania - te byłe i te które będą ;)

Garos

Nowy
Auto
Opel Astra III 1.7CDTI Caravan
Hej Łodzianie. Jest na forum już nas trochę z miasta łódki i może byśmy się poznali,zrobić małe spotaknko zapoznawcze i prezentacje na żywo naszych włoszek-np. 4 lutego (niedziela) godz. 12:00 na parkingu C.H. M1-tam jest duży parking i na boku nikt nam nie będzie przeszkadzał.Co Wy na to?

Co do miejsca i godziny to jak najbardziej można zmienić-myślę iż się dogadamy i nie będziemy tego ustalać tygodniami.

o super, ja się piszę, dziewczyny chyba też mogą???
ale tak 2 godzinki później byłoby super :lol:

No fajnie, tylko że akurat mam zjazd i egzamin :cry:
Ale generalnie też bym wolał pod geantem

tez wole geanta.
4 lutego... hm. Nie wiem, czy uda mi sie czerwonke do tego czasu zarejestrowac.
W razie czego - dopuscicie warunkowo z peugeotem?

Widzę iż dwie osoby nie bardzo mogą 4 lutego to robimy 11 lutego (niedziela) i jest to termin ostateczny.Nie będziemy co chwila przekładali,myślę iż do tego spotkania Adasco zarejestruje swoją Alfę a Brzoza upora się z egzaminami.Co do godziny to jestem za 12-13 bo trochę póżniej to nie bardzo bo około 16 zacznie sie robić szaro.

marcins737 pewno,że tak.Jak tylko będą mieli ochotę to śmiało mogą przyjechać,będzie nas więcej,będzie weselej a znajomości nigdy nie jest za dużo.Mam nadzieję iż wreszcie bryknę się Twoją GT.

Marcins tylko zabierz ze sobą jakieś fajne płyty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak patrząc na foty ze Sląska trochę im zazdroszczę.
Może też wymyslimy jakąś miejscówkę, patrzę przez okno ta zima mnie przeraża.
Nawet jeżeli będzie ładne słoneczko na mrozie długo nie wytrzymamy,
a tak to po obejrzeniu naszych Alfek można bybyło gdzieś usiąść, pogadać, napić się...
co Wy na to?

Słuchajcie nie ma problemu,jak ktoś ma jakiś pomysł to niech pisze.Pewne jest iż spotykamy się 11 lutego o godz.12 na parkingu Geanta na Piłsudskiego a co dalej to piszcie.Faktycznie dobrze by było gdzieś pózniej usiąść w cieple i pogadać,napić się czegoś.

moninika napisał:
tak patrząc na foty ze Sląska trochę im zazdroszczę.
Widze ze juz trzecia osoba zazdrosci zlociku na Slasku :mrgreen: bylo naprawde fajnie i to karaoke :mrgreen:

marcins737 napisał:
jak się uprzemy to możemy się władować gdzieś na pietrynę
a to by była super sprawa,trochę by było zainteresowania.Tylko zaraz straż miejska przyjedzie i założą blokady-ciekawy czy by im ich starczyło :mrgreen:

Ale dobre jest miejsce faktycznie na trasie do Gluchowa.

Ej no Łodziaki wpisywać się, troche świeżego (zimnego :mrgreen: ) powietrza wam nie zaszkodzi. NIE możemy być gorsi od Katowic. Bo jak narazie widzę chętne 4 osoby :?
marcins737, pytałeś :?: Chłopaki z lancii przyjadą :?:

Dokładnie,nie ociągać się.Ja wysłałem do wszystkich z Łodzi info na pw iż organizujemy spotkanie.Zadzwonię do basmana,bo widzę iż ostatnio żadko bywa na forum.

Garos napisał:
Ale dobre jest miejsce faktycznie na trasie do Gluchowa.
aż mi się zachciało jeść, chętnie by się wybrała
co to za miejsce, można tam dobrze zjeść,
to jest w samym Głuchowie - taka duża chata po prawej stronie, zaraz przy trasie??

oj na Rudzkiej byłam rok temu trochę kichowato, jakiś zimny obiad nam dali :(

chetnie bym przyjechał ale niestety bede wtedy na nartach...ale na nastepny o ile cos nie wypadnie to sie pisze :) pozdrawiam

Sluchajcie - a moze tak Galeria Lodzka?
Parking pod dachem i sporo knajp do wyboru. W poludnie nie powinno byc zbyt tloczno... I w sumie centrum, wiec nie musielibysmy sie zbyt mocno rozjezdzac...

Amortyzatory
Powrót