• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

łódzki spot - 15 kwietnia

• Autor wątku Autor wątku Scrat
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Scrat

Guest
W związku z tym, że już się podpisalem pod kolejnym spotem, PROPONUJĘ datę 15.04.
Spotkanie oczywiście w stałym miejscu, o godzinie 13 (do negocjacji) W trakcie spotu, jak zwykle zresztą, spontaniczna decyzja co dalej. :lol:

Czyżbym słyszał jakichś chętnych??????

No ja myślę!!! Mam nadzieję, że tym razem będzie nas jeszcze więcej!!!

...musi byc wiecej... ludziki kto bedzie na 100% :?: ...jak narazie 3 chetnych...

Tak na moje oczko, to chętnych nie braknie :D
Będzie nas troszke więcej niż zwykle...

MAM RACJĘ :?: :?:

Ja będę, jeśli mi z pracy czegoś nie zgotują - to raczej mało prawdopodobne, ale...
Dołożę wszelkich starań żeby znów się spotkać w miłym gronie :wink:
Przed chwilą odwiedziłem miejsce naszego ostatniego spotkania-taki mały spontan z kolegami :twisted: Może też zobimy sobie jakiś nocny spot :?:
Do zobaczenia :lol:

Alfiści wstępnie ustalamy datę 15,ale jeśli się okaże iż kilka Alf nie może przyjechać warto będzie termin przełożyć np. tydzień pózniej aby wreszcie frekfencja łódzkich Alfaholików dobiła do 100 %. Jest już ciepło to myślę,że Ci których powstrzymywała zima już teraz chętniej przyjedzie. I pamiętajcie o informacji którą zamieściłem odnośnie grila http://www.forum.alfaholicy.org/topics10/2765.htm#32076

A ja zaraz piszę do Tutiego aby nam założył region bo u nas idą prace pełną parą.Nie ma na co czekać-życie stygnie :mrgreen:

co sie pytasz jak wiesz....
bede - ale godzine to bym ponegocjowal na 16:00

No ja niestety musze pojawić się na spocie :mrgreen: wisze co poniektórym pęto kiełbachy :mrgreen:

Popykamy parę fotek, przemkniemy przez miasto (tym razem) w kolumnie, zjemy przypieczoną kiełbache, pogadamy o pierdołach, w ogóle super będzie, ZAPRASZAMY.

A dziś wepchnąłem z pięć ulotek za wycieraczke, zobaczymy czy ktoś się odezwie.

żebym, tylko miał wolne, bo jak nie to jakieś kombinacje zrobię bo na zlot jechać muszę i kolumnę tworzyć z innymi Alfaholicami:)

Brzoza napisał:
przemkniemy przez miasto (tym razem) w kolumnie
i innej możliwości nie widzę.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podczas przejazdu przez miasto jeśli się ktoś wyrwie z kolumny czy pojedzie sobie inną trasą dostaje ostrzeżenie na forum.Oczywiście można się odciąć od kolumny aby stanąć Alfą obok Alfy ale nie wybaczę samowolki w przejeżdzie. Mam nadzieję iż się błędy z poprzednich spotów nie pojawią i nie będę zmuszony wlepiać kar.

WESOŁYCH ¦WI?T - smacznego dyngusa i mokrego jajka.... czy jako¶ tak. :D

No ja innej opcji nie widze żebyś się pojawił 15ego.
Wszystkich nas łączy miłość do jednej marki, a skoro na ostatnim spocie dobrze się bawiłeś to zapraszamy, w końcu jesteśmy jedną rodziną :D

no to pojawi się 1szy raz srebrna gtv-ka tylko gdzie dokładnie sie to odbędzie??

Amortyzatory
Powrót