• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Łódzki Klub AR

Garos

Nowy
Auto
Opel Astra III 1.7CDTI Caravan
Witam.

Od dłuższego czasu mi to chodzi po głowie i zdecydowałem się wreszcie napisać.Co byście powiedzieli Alfiści z Łodzi i okolic na założenie własnego Klubu Alfa Romeo ? Narazie tak nieoficjalnie.Robione są spoty,mamy prawie Klubowy serwis AR,jest nas coraz więcej i można coś stworzyć.Myślę iż znajdzie się wśród nas osoba lub osoby które założą stronę,moninika z mężem ma doświadczenie w kręceniu filmów,marcins737 dobrze filmy z muzą montuje,ktoś może inny robić fotki.Jest też odpowiedzialna osoba za musztardę,węgiel na spotach :mrgreen:
Proszę o poważne odpowiedzi co Wy na to.

Pozdrawiam
Garos

eeeh, na secesje to nas jeszcze za malo. Mamy osobny dzial, moze by pogadac o osobnej podstronie, gdzie publikowalibysmy nasze wlasne relacje i takie tam...? Chyba, ze rozleziemy sie na wojewodztwo... ale to wciaz malo.

A nie było już przypadkiem w Łodzi jakiegoś klubu Alfy :?: W czasach gdy jeszcze nie myślałem nawet o zakupie Lancii widywałem Alfy z takim dość ładnym emblematem klubowym.

Pablo napisał:
A nie było już przypadkiem w Łodzi jakiegoś klubu Alfy :?: W czasach gdy jeszcze nie myślałem nawet o zakupie Lancii widywałem Alfy z takim dość ładnym emblematem klubowym.

Był był, Ti Amo Alfa Club, ale chyba ludziom się znudziło.

Ti Amo Alfa Club istnieje,ja jestem w nim w Zarządzie ale trochę ludzie w nim posneli.Ja chciałem założyć z kilkoma osobami nowy :D

No to ja sie zapisze - mam tjun jak cholera. Powiesilem nowy wunderbaum :D waniliowy

Garos napisał:
Ti Amo Alfa Club istnieje,ja jestem w nim w Zarządzie ale trochę ludzie w nim posneli

Garos a nie znasz niejakiego Ludwisiaka? Z tego co wiem byl jednym z zalozycieli Ti Amo...

Co do Klubu - ja moge robic foty! Jak cos to moge tez pomoc przy stronce :)

...marcins737 ja mam lekki tjuning - mam przyciemnione szyby. Wiec juz jednego tjuningowca znasz :)

a co do klubu to powiem tak - jestem za tym ale jak wyklaruje sie kilka osob wiecej, bo jak narazie jest tylko nieliczna liczba osob, ktore zjawiaja sie na kazdym spocie i oni mogliby sie nazwac prawdziwymi klubowiczami...a jak bywa z reszta - pojawiaja sie raz i koniec...a ja ciagle czekam na obiecany sernik :)

Siekier napisał:
Garos a nie znasz niejakiego Ludwisiaka?
a jak on ma na imię,po nazwisku to mało kojarzę.
P.Edek z 3B też jest w klubie.Znam dobrze Prezesa Klubu Bartka Walasa u którego zresztą pracowałem-świetny gościu.Będę z nim rozmawiał o Ti Amo może uda się ponownie uruchomić klub,wspomnę o Was i zobaczymy co on na to.Ci którzy pozostali w klubie tak naprawdę nie mają czasu na niego,bo każdy jest zarobiony i dlatego mało o nim słychać.

.... i widzę temat umarł,rozumiem iż nie ma zainteresowanych.Szkoda :(

No taaa, ale Garos mialby prezesowac w kilku klubach na raz? Zeby sie chlopak nie zaoral....

adasco napisał:
No taaa, ale Garos mialby prezesowac w kilku klubach na raz?
ale ja nic nie wspomianałem o moim prezesowaniu w klubie,ale jeśli by do tego doszło to i tak bym się skupił na jednym klubie.W Alfaholicah nie jestem żadnym funkcyjnym.

marcins737 napisał:
juz my Cię wybierzemy i się nie wykręcisz

a że dasz radę to sie wie
dzięki,dzięki marcins737,jak się spotkamy na spocie to spokojnie wszyscy obgadamy temat :D

moninika napisał:
to dlaczego masz pod zdjęciem vice preses?
dowiedziałem się iż kiedyś były nowe wybory na Zarząd Alfaholiców i wybrano kilka nowych osób.Ja o spotkaniu nie wiedziałem a także o tym,że już nie jestem funkcyjnym.Pretensji do nikogo nie mam,jest nowy Zarząd i OK.

:shock:
ja sie wlasnie dowiedzialem.
dobra, niewazne, jestes Garos prezesem.
Marcins jest vice i gotowe :D :D :D

Amortyzatory
Powrót