• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Łodzianie!!!Czas na powtórkę!!!

• Autor wątku Autor wątku Scrat
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Scrat

Guest
Wspominając nasz jakże udany spocik, myślę, że należało by go powtórzyć. Do naszego forum dołączyło kilka nowych osób z Łódki, które napewno z chęcią przyłączą się do nas.
Co do terminu to tak last minute -może uda się w tą niedzielę tj 4.03.

Co Wy na to????

godzina ktora?????
wlasciwie, jak sie nic nie przytrafi to bede o dowolnej porze. Jakby sie dalo po 16, to bym cala rodzinke zabral.... junior kocha samochody :)

Ja jako nowy członek tej zacnej społecnosści chętnie się pojawię i poznam łódzkich
Alfistów. Jeśli chodzi o godzinę to sie dostosuję, tylko przyłaczam się do prośby by nie było to przed południem. Do zobaczenia :mrgreen:

Scrat-155, nie wiedziałem że w niedzielę jest 3.03, no może ja mam kalendarz nie z tego roku :mrgreen:
Pewnie że wpadnę bo w Łodzi dawno nie było spotu :wink:

fak.... o 16 dla mnie za pozno. Sorki za zamieszanie - akurat o 16:30 MUSZE byc w domu. Goscie :(
To moze jednak 13-14??? co? No dawajcie godziny jakies!

Napewno będzie więcej niż trzy :)
Ode mnie pójdą dwie a paru chętnych już widzę :mrgreen:

Ruszamy się ruszamy!! Co jest?...

Ja po przedyskutowaniu w domu z rodzicami od 13 mozemy sie stawić wcześniej nie bardzo bo do 12 mam kurs prawka no i trzeba jeszcze dojechać.

spocik:)

Witam wszystkich;
Scrat-155 dziękuję za powiadomienie, w sobotę muszę wyjechać, ale w niedzielę wrócę w takim razie wcześniej i na 12 zjawiam się. Chętnie was poznam i poproszę o kilka rad bo jestem "świeżakiem".
Pozdrawiam i do niedzieli

Wojtek

Ja na 100% się stawię,tylko nie wiem czy zdążę na 12, bo noc z soboty na niedzielę bywą ciężka :lol: A tak poważnie to bardzo chętnię Was w końcu poznam. Wczoraj byłem u Johnego i on też powiedział, że wpadnie, z tym że podobnie jak ja, może się nie wyrobić na 12.
Do zobaczenia!!!!!!!!!!

ja jednak nie będę :( ....moja alfa ma humory i za kare będzie stała w garażu...następnym razem znów będę :)

marcins737 napisał:
moj pomysł jest taki - zbiorka o 12 , do 13 pogaduchy pod geant a pozniej jedziemy gdzies
Popieram,będzie dużo czasu i myślę iż uda Wam się zjawić.

Amortyzatory
Powrót