Licznik kilometrów

• Autor wątku Autor wątku cin_ek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cin_ek

Guest
Ostatnio mam dziwnego pecha - wczoraj rano zniknął avatar na forum a dzisiaj rano zniknęły te małe kilometry. Wczoraj dobiłem do fajnej sumki 1000 km, a dzisiaj rano patrze a tam zero :confused: wyzerowało bo przekroczyło tysiąc czy może dlatego że dzisiaj odpalałem Ją z drugiego kluczyka po błędzie CODE? miał ktoś taki przypadek?

Ostatnio mam dziwnego pecha - wczoraj rano zniknął avatar na forum a dzisiaj rano zniknęły te małe kilometry. Wczoraj dobiłem do fajnej sumki 1000 km, a dzisiaj rano patrze a tam zero :confused: wyzerowało bo przekroczyło tysiąc czy może dlatego że dzisiaj odpalałem Ją z drugiego kluczyka po błędzie CODE? miał ktoś taki przypadek?

Wyzerował się, ponieważ pokazuje do tysiąca.

no i się wyjaśniło to fajnie że to przez to ale lipa bo będę musiał zawsze pamiętać żeby dodać ten tysiąc :D

ale mi ten dolny pokazywał przebieg o momentu kiedy mam Belle i na jego podstawie wyliczam spalanie. Górny traktuję bardziej ogólnie

Mam wrażenie, że kolega po prostu nie zatankował jeszcze do pełna od ponad 1'000km ;)

Też tak raz miałem. Ale nie powinno się tak jeździć ;)

do pełna tankowane było już 3 razy i nie wiem czemu ten górny do mnie nie przemawia :D wole te kilometry z dolnego. szkoda że nie zrobili miejsca na 4 znaki.

Amortyzatory
Powrót