Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Koledzy kontynuuję temat, bo trochę powiązany. Mam do założenia naklejki progowe i na błotniki - zakładane na "mokro". Niestety nie mam tak precyzyjnych zdolności manualnych (odkręcenie śrub to trochę co innego ). Możecie mi polecić kogoś fachowego? Czy zrobi mi to zakład lakierniczy po wykonaniu poprawek?
Pozdrowionka kolego Yarek,właśnie stałem na Winiarach na przejściu dla pieszych (godz. około 19:00) a Ty stałeś na czerwonym świetle, no muszę przyznać że biała perła w nocy ładnie się prezentuje lecz nie dojrzałem co masz naklejone na masce. Co do malowania rantów dopilnuj aby dał odrdzewiacz a później podkład (polecam APP R-STOP) ja u siebie malowałem i użyłem owego produktu 2 lata po moim malowaniu zero rdzy.
Niemożliwe, to nie ja. W Gnieźnie bywam, bo stamtąd pochodzę (teraz POB), ale nie było mnie ok. 19. Bardzo serdecznie dziękuję Tobie za podpowiedź. Wiosna idzie i trzeba to zrobić.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.