• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lakiernik poszukiwany

mroku

Użytkownik
Auto
159 Berlina 2.4jtd
Witajcie, szukam dobrego zakładu blacharsko lakierniczego. Mam do pomalowania maskę i błotnik po uderzeniu kołpakiem oraz przedni zderzak bo parę razy przytarłem o krawężnik. Pasowało by też poprawić trochę spasowanie zderzaka bo odstaje trochę po bokach więć dobrze żeby był to ktoś ogarnięty w Alfach. Pytałem w kilku większych warsztatach ale oni mają w dupie takie drobiazgi i robią tylko grube rzeczy z OC. Nie musi być tanio i szybko ważne żeby było dobrze. Ktoś coś poleci?

Witam
Polecam mojego kolegę z Włosienicy Mariusz Kłusek ostatnio mi robił z moją Bellą nie jest tani , ale naprawdę warto.
Jeżeli będziesz zainteresowany to prześlę Ci nr telefonu. Od razu zaznaczę , że on musi obejrzeć auto.
Pozdrawiam Adam.

Daj namiary na niego na PW. Na wiosnę może będę potrzebował

[MENTION=67652]brute4c[/MENTION] namiarów od kolegi 007 szybki nie dostałem ale znalazłem go sam. Byłem pogadałem, ale podał taka cene że zrezygnowałem. Dodam tylko że nie znam go, widzieliśmy się pierwszy raz a on mi podczas 10 minutowej rozmowy zaoferował 3 samochody do kupienia które sam poskładał.:D

Cześć, ja również poszukuję dobrego lakiernika, który zająłby się małymi ogniskami korozji na błotnikach i drzwiach. Ktoś zna kogoś godnego polecenia w Krakowie?

Dołączam się do pytania. W grę wchodzi również lakiernik na podkarpaciu ;)

Amortyzatory
Powrót