karmal
Aktywny
No i Alfie przybyła siostra zza wschodniej granicy 
Myśl techniczna rodem z ZSRR
Łada model 2121 Niva
silnik 1,7 benzyna 82KM
stały napęd na cztery koła, reduktor i blokada mechanizmu róznicowego
rok prod 2010
krajowe auto
z ksiazka i historia serwisowa
88tys. przebiegu
Z wyposażenia to wspomaganie i immobilajzer
Kupiłem pare dni temu. Dziś byłem w przerejestrować.... no i oczywiście kłopot, bo chłop nie przerejestrował gdy kupił. Z racji ze to firma, to fakture oryginalną albo notarialnie poświadczoną - ma załatwić. No nic.... nie robię tego zbyt często to nie wiedziałem.
Po 5 dniach postoju aku padł. Szybka decyzja -> market, kupno prostownika ( do 80ah prostownik 89zł - myśle że dobra cena ) no i właśnie sie ładuje.
Generalnie blacha w idealnym stanie. Byłem z mechnikiem co się nivami lubuje ( sam ma jedną ). Posprawdzał wszystko blacharsko i jest git
Ogarnac musze przeglad mechniki, moze oleje, filtry itd itp.
Wnętrze w b.dobrym stanie, zadnych przetarć, dziur czy zarysowań. Podsufitka tez super
Zastanowie sie nad fotelami bo te troche mają kłopoty z regulacją :/ ponić od fiata seicento pasują idealnie
Generalnie super frajda z jazdy
Na razie tylko na normalnych drogach. Ale czuć że to inna epoka.... mimo że auto z 2010r.
W offroad sie bawić nie bede. Żona jest myśliwym wiec wyjazdy na polowania, do lasu, na zasiadki
na razie tylko jedna fota

Myśl techniczna rodem z ZSRR
Łada model 2121 Niva
silnik 1,7 benzyna 82KM
stały napęd na cztery koła, reduktor i blokada mechanizmu róznicowego
rok prod 2010
krajowe auto
z ksiazka i historia serwisowa
88tys. przebiegu
Z wyposażenia to wspomaganie i immobilajzer
Kupiłem pare dni temu. Dziś byłem w przerejestrować.... no i oczywiście kłopot, bo chłop nie przerejestrował gdy kupił. Z racji ze to firma, to fakture oryginalną albo notarialnie poświadczoną - ma załatwić. No nic.... nie robię tego zbyt często to nie wiedziałem.
Po 5 dniach postoju aku padł. Szybka decyzja -> market, kupno prostownika ( do 80ah prostownik 89zł - myśle że dobra cena ) no i właśnie sie ładuje.
Generalnie blacha w idealnym stanie. Byłem z mechnikiem co się nivami lubuje ( sam ma jedną ). Posprawdzał wszystko blacharsko i jest git
Ogarnac musze przeglad mechniki, moze oleje, filtry itd itp.
Wnętrze w b.dobrym stanie, zadnych przetarć, dziur czy zarysowań. Podsufitka tez super
Zastanowie sie nad fotelami bo te troche mają kłopoty z regulacją :/ ponić od fiata seicento pasują idealnie
Generalnie super frajda z jazdy
W offroad sie bawić nie bede. Żona jest myśliwym wiec wyjazdy na polowania, do lasu, na zasiadki
na razie tylko jedna fota

Ostatnia edycja: