• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kupno alfy GT

VooDaa

Nowy
Auto
Alfa romeo
Witam.czy za 10-12k za radę kupić alfę GT 1.9 jtd ktora nie będzie jakimś trupem czy lepiej sobie odpuścić i szukać 147/156

trup to jest co ?
zawias do wymiany ? hamulce ? sprzęgło ? dwumas ? itp ?
czy trup to przystanek pks wyklepany na GT ?

- - - Updated - - -

p.s.
patrząc po ogłoszeniach to da radę kupić ale igła to to nie będzie i jakis nakład musowo zalecany

Chodzi mi bardziej o auto które nie jest szrotem składanych z 3 i do którego nie włożę na starcie 10k,

Na to pytanie nikt Ci nie odpowie, bo to zależy od egzemplarza.
Na pewno na start trzeba mieć zapas odpowiedni.

Z doświadczenia podpowiem że lepiej wydać więcej na starcie i bardzo dobrze sprawdzić auto czy warto, niż kupić tanio z myślą że mam zapas na doinwestowanie. Ja inwestowałem 3 lata ponad 15K a i tak znaawcy stwierdzili po kilku zdjęciach że padlina.

Amortyzatory
Powrót