• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ktoś miał do czynienia z czymś takim?

• Autor wątku Autor wątku Rosik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
weź dwie grubsze deski, cztery pustaki i działa jak nic no i za free - ja już tak testowałem tylko że z punciakiem :D

Taniej wyjdzie kupić lewarek.50zł kosztuje typu żaba taki na kółkach i tak samo wysoko uniesie.

przecież samochody w salonie na płytkach stoją na takim czymś :) to coś służy raczej to prezentacji alfy np na zlocie :) aaa jak zamierzasz robić coś pod autem to lepiej kanał;d

Ja tez testowałem dwie deski i postaki (a do tego mam pochyły zjazd do garażu)-działa ok i bzł to dość ciężki polonez.
Ale wejź do pierwszego lepszego salonu np. Mercedesa lub jakiejś terenówki i zobaczysz takie ustrojstwa(wzdaje się, ze dzialają calkiem dobrze.

ja mam takie cos, fakt ze troche niskie ale jak sie nie ma kanału to naprawde duzo pomagają, samochod stabilnie stoi i nie musisz sie przejmowac ze ci na głowe spadnie jak w przypadku desek...

moim zdaniem warto to kupić

Wjeżdżałem swoją Alfą na coś takiego ,trochę nisko ale jak pisał kolega wyżej (gorsze niż kanał ale dużo bezpieczniejsze niż podnośnik lub pustaki i deski).Jeśli nie posiada ktoś kanału to opcja godna polecenia.pzdr

a trzeba takie cuś mocować do podłoża, czy to nie jest konieczne?

przednie koła oprzeć na jakis kamieniach żeby nie zjechał jak coś :)

Amortyzatory
Powrót