Mamy z Monika propozycje spedzenia milo ktores soboty w towarzystwie alfaholikow na kreglach i mamy pytanie czy wogule by sie ktos pisal na to i mniej wiecej ile bylo by chetnych zeby ustalic koszta i ilosc torow oraz termin zapraszamy wszystkich 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wstępnie w sobote mam wolne od uczelni i jakby coś się działo oczywiście popołudniu (bo jak mam wolne od uczelni to sobie do roboty pojade rano posiedzieć) to bym wpadł z Kasią się pobawić w kręgle
ps Piotras, od czasu jak na weselu MArshall'a bawiłem się Twoim tylnim znaczkiem uwziąłem się i naprawiłem swój który chodzi tak pięknie jak Twój
Dziękuje za zmotywowanie![]()
co Piotras zmotywował ??? to ja sie hajtałemMyślimy ze najlepiej bylo by tak po 17 /18 bo poxniej mozemy ewnetualnie pojechac gdzies do knajpy na jedzonko piwo lub sok
PS heee kiedy zwatpisz w siebie i poczujesz nie moc przyjedz do Piotrasa kotry cie zmotywuje do pracytaka mala reklama
co Piotras zmotywował ??? to ja sie hajtałemi gdyby nie nasze wesele to byś nie przyjechał i izane by sie nie pobawił znaczkiem
![]()
hahahaha
Mnie co prawda gra w kręgle kompletnie nie wychodzi, bo nawet najlżejsza kula jest cięższa ode mnie ale co tampo prostu popsuję trochę wyniki Darka, najważniejsze, żeby fajna zabawa była:girl_wacko:
Także możecie nas liczyć - tak na 17.00
mosz geburstag a nic nie godosz! to wbijomy na dancing i zrobimy se somi kregle![]()