• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

KoTNKS - 7.12.2008r.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KUBAS

Guest
Zapraszamy wszystkich fanów czterech kółek oraz publiczność do wspólnej zabawy na VIII Eliminacji Konkursu o Tytuł Najzręczniejszego Kierowcy Szczecina 2008 roku.

Przewidziana jest jedna próba 2 - 4 razy przejeżdżana w zależności od ilości startujących.

Rozpoczęcie zawodów klasycznie od godziny 10.30 - zapisy

O godzinie 11.00 START pierwszego zawodnika.

Wpisowe wynosi 20zł.

Impreza odbędzie się na TORZE KARTINGOWYM przy al. Wojska Polskiego 237a w Szczecinie.

W zawodach może wystartować każdy, kto posiada samochód, prawo jazdy, ważne OC oraz aktualny przegląd techniczny.

Polecamy udział w zawodach!! Można lepiej poznać swój samochód, a zarazem podnosi się swoje umiejętności w czystej sportowej walce.

Wszelkie pytania można zadawać na maila \n \n autoklubszczecin@gmail.comAdres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub na naszym FORUM.

http://www.ak.szczecin.pl/

więc czy sa jakies osoby chetne na start w tych zawodach to zapraszamy :D

osoby które są chętne na pooglądanie i spotkanie sie w gronie Alfacholików równierz zapraszamy... mały spocik przydało by sie zrobic :)
spotykamy sie o godzinie 10.00 na parkingu na Torze Gokardowym na Wojska Polsiego...

Pozdrawiam i Zapraszam

eee nio ludziska co jest grane... ??
takie małe zainteresowanie taką fajną imprezką... :roll:
hmm mam nadzieje ze wiecej jednak osób zawita i wspólnie z Alfaholikami będzie się dobrze bawic :twisted:

przyjade ale niewiem czy wystartuje bo sie skaplem ze niemam recznego a tam zawsze jest jakies zawracanie. najwyzej bedzie wsteczny, albo zuce kija w szprychy zeby kolo sie zablokowalo hehe. mam w koncu ten modol swiatel wiec bede mial swiatla stopu hehe. dvd z wyswietlacza w alfie jest w realizacji. do zobaczenia ww niedziele

Jasiu za duza 166 jest aby sobie tam posmigac... :roll:
cos wielkosci 145/147 to tak :D

Pozdrawiam i do zobaczyska jutro :D

:( Miałem być ale wpadł Mikołaj z przezentami i już niebył Święty tylko Śnięty (ja też) :D. Najładniej wyszły światła STOP. :lol:

obliczylem ze jezeli w 2 wyscigu nieprzestrzelilbym mety a w 3 nieprzewrucil slupka to bym był na 2 miejscu w 4 grupie. musze sie bardziej postarac na nastepnych wyscigacg hehe

Piękne fotencje... wiec kazdy kto nie był widzi co stracił, bardzo fajną i ciekawą imprezke... ja nastepnym razem tez sobie chyba pozwole na małe szalenstwo i wystartuje ale będe musiał na benzynce pocisnąc bo na gazie to lekki niepokuj by był...
było fajno tylko ze troszku zimnawo, ja wsumie teraz sie kuruje bo mnie chorubsko wzieło po tej niedzieli...
Gratulacje Jasiu za odwage :D

Pozdrawianm

Moze ktos wkleic tu całkowite wyniki bo jakos nie moge ich u siebie otworzyc a ciekaw jestem jak sie stawka ukfalifikowała...
pamietajcie ludziska kto chetny na przejazdzke pierwsza niedziela stycznia kolejny rajdzik :DDD

Excel bądź pakiecik OOo... ;) Kubas po niedzieli siedzę na L4... ;) Imprezka rewelacja, jeśli uda mi się do następnego startu uporać z kilkoma problemami trapiącymi Alfiszona to tez stanę na linii STARTu... :)

Panowie normalnie muszę się pochwalić dzisiejszym małym osiągnięciem... ;) dziś zdałem egzam na kategorie C+E :)

pozdrawiam

Dokładnie jasiu486 "lorą" wywoził będę padnięte Alfiszony ze SPOTów... :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót