• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

korektor sily hamowania

Piotriix

Administrator
Członek ekipy
Auto
Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.
czy ktos przerabial ten temat.czy mozna kupic oddzielnie sprezyne.czy ktos moze wie jak to sie reguluje?

;) zamoilem sprezynke iwec raczej idzie kupic osobno. Dorabialem wczesniej taka sprezynke ale wedlug mnie cos nie jest tak jak powinno z ta dorabiana.
A czemy pytasz urwala Ci sie zgubiles czy .. ????

ciekawi mnie jak to zauwazyles czy wyszlo przypadkiem bedac po autkiem ;)
moze nie dlugo bede mial oryginalna dam znac co i jak ;)

wymienialem gumki na tylnym zacisku a ten korektor juz mnie dosc dawno nurtowal bo tam jest taki ch... uszczelnienie ze woda sciekajaca z gory wlazi przez te uszczelnienie /oslone/ i ta dzwigienka rdzewieje.chyba zastosuje plastikowa opaske od gory moze pomoze.

mnie tez pękła ale przy wymianie wezykow po prostu pominełem to urządzonko i jakos nie zauwazylem roznicy :)

pewnie masz abs.bo inaczej tyl by ci blokowalo i iiii d... w krzakach

no mam ale przy tipo bez abs tez to pominełem co prawda tam były bębny z tyłu ale rowniez roznicy zadnej nie zauwazylem zeby cos blokowalo..

ogolnie zadko sie stosuje korektor przy bebnach raczej doklada sie taki regulator cisnienia plynu ,sam korektor dziala tylko ta sprezyna .

Amortyzatory
Powrót