KKrzysztof
Nowy
Witam dzisiaj zauważyłęm że mój korek to jakaś pomyłka niedawno alfę kupiłem ale nie zauważyłem.
Pilnie muszę kupić nowy dobry korek wlewu oleju.
Pilnie muszę kupić nowy dobry korek wlewu oleju.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A to po co. :shock:KKRZYSZTOF napisał:Chcę też sobie kupić ksiązkę serwisową
A co chcesz dobrze sprzedać Alfę. :wink:KKRZYSZTOF napisał:by wpisywać do niej wszystkie dokonane przezmnie naprawy jakie będe robił oleje paski itp
KKrzysztof napisał:a ja korek kupiłem przysłali mi z ASO teraz jeszcze szukam książkę jaką fajną serwisową bo chcę mieć wpisane wszystko co będę robił.
To debile. :?Angelika napisał:A mi powiedzieli, że moje korki sa juz nie produkowane i nie dostępne. I tu baba pochowana
Nie pamiętam ale tu masz linka do ich aukcji tam są telefony, klik.provokator napisał:kmito na jakiej ulicy jest ten szrot w Ciechanowie? bo niedługo tam będę to bym zajrzał![]()