• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kopiec - Piekary (w zastępstwie Czeladzi)

• Autor wątku Autor wątku penny21
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

penny21

Guest
Gdyby rzeczywiście stało się tak, że sobotni (28.03) Śląsko/Dąbrowski spot się nie odbędzie: zapraszam w NIEDZIELĘ 29.03 na piekarski Kopiec (356m n. p. m.)
wygląda to mniej więcej tak:

przykładowe widoczki ze szczytu Kopca:

Dwa free parkingi (jeden jest lądowiskiem dla śmigłowców), fajne widoczki ze szczytu Kopca (356m n. p. m.) , w promieniu 1000m 3 pizzerie , kebab itd. a ok 700m prostą drogą knajpa myśliwska z dobrym żarciem. (duży parkingi)... Dojazd prosty jak szisdrat :)
Jeżeli temperatura pozwoli to możemy na Kopcu wykonać grill , możemy pojechać do Myśliwskiej na ciepłe żarcie, możemy uderzyć na pizze lub kebab...

Gdyby rzeczywiście stało się tak, że sobotni (28.03) Śląsko/Dąbrowski spot się nie odbędzie: zapraszam w NIEDZIELĘ 29.03 na piekarski Kopiec (356m n. p. m.)

Grill jednak sie odbedzie.Adamodg namieszoł i to fest.Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby w niedziela wpaść na ten kopiec,w koncu 1 z 2 nie koliduje.Byle nie loło.

1. penny21
2. Cycus
3. GoNiuS
4. Adam$72
5. omen
6. mashall (na 80%)

a tyn o kery to mni wiecy planowane bydzie i co tam bydzie ? :D

Myśla że standardowo na 12:00 ? A co bydymy robić? Niy myślołch jesce... wiym ino że Adam$ zezar by pizza na niydzielny łobiod :) Abo pojadymy do Kalzone albo - jak bydzie fajno pogoda to zamówiymy sie ta pizza na kopiec i zezrymy jom na masce :P Jak coś to jo moga wzionć luneta i lornetka. Moglibyśmy na tym małym parkingu zrobić jakiś mikro oes - z dwie , trzy szykany z opon , nawrót i te same szykany w drugo strona i porobić jakieś czasy :)

fajne pomysły z Pizza :D a Tyn Oes to jo raczy ni :( na dotarciu jesce mam moja belle :D szkoda ale nie wszystko stracone jeszcze :P to jus na 6 jest Penny a Co To miało byc w ty czeladzi ?

Chętnie wpadnę zarówno do Adama W sobotę do Czeladzi jak i na Kopiec w niedzielę ;)

Zmiana planów, ja jednak w niedzielę na kopcu odpadam.

Ostatnia edycja:
no to jesli tez ktos w sobota pojedzie na ta zceladz to moga jechac :D a to wuszty cza wziasc ? :D

---------- Post dodany o godzinie 22:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:38 ----------

Cycus. a to o kery sie spotykomy w ta sobota i kaj ? musa wiecy info wiedziec :D

robak#21 to fajnie fajnie tys ze gril jus ceko :D kurde mogłby sie ktos moja bella przewiesc na spocie i powiedzial by mniej a wiecej jak idzie bo czuc jakies przymulenia kurde i nie wiem czy na te 144 konie to to raczej nie ma. Robak moze ty sie cos troszku znasz moze ma ktos programik na laptopie i kabelek by wziol do mojej alficzki podpiac bo tam kaj jezdza to ino take z grubsza bledy kasuja a tak czy przepływka ma dobre parametry to tego jus nikt nie wie. i jeszcze nie jezdzilem zadna inna alfa wiec nie wiem czy moja dobrze chodzi. z gory dzieki :)

GoNiuS gadaj z 77alfisti,bedzie w sobote na grilu.Ma sprzet,ostatnio robił nim różne cuda,np kasowal świecące poduszki,których nie dało sie skasować.Mocy Ci raczej nie zwiekszy,ale powinno wyjsć co ją boli.

Amortyzatory
Powrót