• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kontrolka airbag 1.8TS 2000r

• Autor wątku Autor wątku cekaukr
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cekaukr

Guest
Witam
Mam problem, przy wymianie żarówek podświetlenia deski rozdzielczej odpaliłem autko i zauważyłem że zapaliła się kontrolka airbag. Proszę o pomoc jak usunąć ten błąd i co będzie do tego potrzebne.

Jak usunąć? Po przez złącze diagnostyczne, co potrzeba? Komputer z odpowiednim oprogramowaniem

- przerobiony interfejs VAG KKL info w dziale "Zrób to Sam".
- program alfadiag lub KWP71diag.

Myślałem że jest jakiś prosty sposób resetowanie lub coś podobnego. Dzięki

Nie ma, to nie VW że kopniesz i zadziała. Technologia idzie do przodu i wszędzie są komputery więc nie ma co narzekać ;)

Amortyzatory
Powrót