• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

kolory alf

cinas po pierwsze link nie jest jakimś spisem, tylko są to przypadkowe auta userów, więc nie wiele z tego pożytku. a jak następnym razem będizesz szukał nazwy koloru swojej alfy to zajrzyj na tabliczke na klapie bagażnika ;)

nie każdy jest tak wspaniałomyślny i bystry jak bobryt .... :|

fajnie wiedzieć jak się nazywają inne kolorki od mojego :mrgreen:

A ktoś może wie jak nazywa się żółty kolor w AR 145 (taki jak mam w avatarze) ??

kurcze. Moja na klapie bagażnika ma napisane blu pegaso. W tym linku z numerami lakierów jest ten lakier, ale pisze, że ten lakier jest stosowany od 2000 roku. A moje autko jest z 99 roku xD

jak to wyjaśnić? Czy to błąd na stronie?

Czy istnieje kod koloru AR Rosso Alfa DS 130? Czy to ten sam odcień czerwonego lakieru co 130 B/B ?

Wstaw jakieś zdjęcie, bo ja mam właśnie u siebie lakier 130 B/B. I jest piękny czerwony.

Amortyzatory
Powrót