• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kolejna czarna kochana:)

• Autor wątku Autor wątku luka_alfa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

luka_alfa

Guest
Po przywitaniu sie czas na prezentacje...:) Moja 146 1.8TS 16V pooryginalnej przeróbce Zendera 155KM... śliiiczzznie sie prowadzi:) Szkoda tylko że te polskie drogi takie są jakie są......ehh..

0d575df89ca36779med.jpg

75490b1309abe81fmed.jpg

Jak znajde chwile kilka nowszych zdjec.. ze srodkiem wlacznie.. chociaz tam oprocz Zendera niewiele sie wydarzylo.. za ladna jest by cos robic:)

Kupowana była w kraju czy sprowadzałeś? Bo wydaje mi się, że widziałem ją na otomoto lub allegro, ale mogę się mylić.

Swoją drogą to bardzo ładnie sie prezentuje w tym pakiecie - chyba jedyna przeróbka która mi się podoba. Gratuluję.

Aha i pokaż zdjęcie z profilu bo te felgi mnie zaintrygowały :) co to za model?

Bardzo ładna :) jak mozesz tro pokaz felgi i napisz cos o nich i zdjecia zrob w wiekszej rozdzielczosci zeby mozna bylo sie szczegolom przyjzec :)

bardzo ładna no i słuszny kolorek :D wygląda agresywnie ... a czy wiadomo co Zender pokombinował że takie osiągi ? Pozdrawiam serdecznie no i niech się furka spisuje ! :)

Zdjęcia porobie jak złapie chwilke. Kupiona była w Polsce, tuning robiony w Niemczech. Z rzeczy widocznych zmieniony filtr powietrza na solidną tube. Reszta co widoczna to kosmetyka w środku i na zewnątrz.. felgi.. progi.. itd.. no i obniżenie oczywiście. Stąd ten żal do poslkich dróg:) Modelu felg niestety nie pamietam teraz ale poszukam.

Amortyzatory
Powrót