• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kogo alfe widziałem :P ??

• Autor wątku Autor wątku QBA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

QBA

Nowy
Auto
ALFA 166 SWAP 3.0+Q2 / ALFA 166 2.4 20v FL 180 HP/Jumper 2.8 JTD /Fiat Regata/Alfa 147 JTD 8v
Witam, przed wczoraj tj. w środe 29 sierpnia 07r około godziny 8.30 w drodze z Częstochowy do Radomia czekając na światłach ruchu wahadłowego w miejscowości Goździków mijałem piekną ciemną alfeczke 166 z ramkami naszego forum :) dla mnie to nieczęsty widok i przyznam sie że dopiero pierwszy raz spotkałem forumowicza na polskiej drodze.
Nie zdązyłem pozdrowić ale miło było wkońcu mijać się z jakimś oddanym alfistą :)

Tez kiedys widzialem czarną (ciemno-szara?) 166 na krakowskich blachach (w ramkach forumowych) w Częstochowie na ulicy Tetmajera (raków). Nie pamiętam kiedy to było ale była to słoneczna, ciepła niedziela okolo 1.5 miesiąca temu..

Amortyzatory
Powrót